Почетна » ЖИВКОВИЋ НАПРАВИО ЖЕСТОКУ ПАРОДИЈУ НА ВУЧИЋЕВ СПОТ: Некима се свиђа, а неки кажу да је МНОГО ГЛУП! (ВИДЕО)

ЖИВКОВИЋ НАПРАВИО ЖЕСТОКУ ПАРОДИЈУ НА ВУЧИЋЕВ СПОТ: Некима се свиђа, а неки кажу да је МНОГО ГЛУП! (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

У пародији на Вучићев спот Зоран Живковић долази такође у библиотеку, поздравља „госпођу Наду“, пита је како је. Остало је… Па, погледајте сами…

Нови спот председничког кандидата Српске напредне странке Александра Вучића у склопу кампање за предстојеће изборе у Србији, последњих дана изазвао је велику пажњу јавности. Сада се појавила и пародија на овај спот, а главни актер је председник Нове странке Зоран Живковић.

У споту Вучић долази у библиотеку, враћа после 35 година књигу „Ђулићи“, и библиотекарки Нади каже како је свима обећао да ће сачувати Србију од финансијске пропасти, усмерити земљу на прави пут.

 

У пародији на Вучићев спот Зоран Живковић долази такође у библиотеку, поздравља „госпођу Наду“, пита је како је. Нада се жали да није баш најбоље, и говори како је пре неки дан неко вратио књигу после 35 година, и како је књига у катастрофалном стању.

– Има ту крвавих страница, има неких прљавих новчаница, има и неког праха – жали се у споту библиотекарка Нада.

После тога Живковић је пита да ли је вратио Шешељеве књиге, на шта она каже да није, и да је тренутно у ћошку, где клечи и кука.

– Зашто? Је л се плаши Тв дуела са противкандидатима? Плаши ли се Саше Јанковића? – пита Живковић, док Нада одговара да њему треба помоћ, односно заштитник.

Погледајте нови Вучићев спот:

 

Еспресо.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар