Почетна » Сме ли сада да га погледа у очи? Зоран Зарић нови координатор СНС-а за „југ“ Гроцке?

Сме ли сада да га погледа у очи? Зоран Зарић нови координатор СНС-а за „југ“ Гроцке?

од admin
0 коментар
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 Није дуго прошло од како је Зоран Зарић био веран и одан Драгољубу Симоновићу, бившем лидеру напредњака и председнику ГО Гроцка којем се суди за паљење куће новинару портала Жиг инфо, Милану Јовановићу. Док је другима у чланству СНС-а одавно било јасно да је Симоновић пуштен низ воду и да он више неће имати никакву улогу у СНС-у, Зоран Зарић се и даље клео у Симоновића. Врло често је волео да прича људима да је Симоновићево суђење фарса, једна обична представа за јавност после кога ће он (Симоновић) изаћи још чвршћи и јачи. Успутно, неретко је новинаре Жиг инфа називао истим онаквим називима као и Симоновић. Квази новинари, убеђени новинари и још разноразне епитете давао је Зарић новинарима наше редакције. На свом Фејсбук профилу неретке су биле и фотографије подршке Симоновићу након и што је смењен са места председника ГО Гроцка. „Човек који свакога може у очи да погледа“ , говорио је Зарић о Симоновићу. Тек у последњем кварталу прошле године, Зарић је престао јавно да подржава Симоновића и обрисао је са свог Фејсбук налога већину фотографија које би могле да га компромитују и доведу у везу са Симоновићем.

 kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

 

Да је постао координатор СНС-а, изјавио нам је Зоран Зарић и каже да је данас о томе обавештен од носиоца листе СНС-а за Гроцку Драгана Пантелића.

-Ја сам данас добио обавештење да ћу преузети тај део посла, односно да ћу бити координатор СНС-а за југ. Мени је то пренео први на листи СНС-а за Гроцку Пантелић Драган, каже за Жиг инфо Зоран Зарић.

Драган Пантелић такође потврђује да је Зоран Зарић од данас задужен за такозвани југ Гроцке, али не и да је координатор. 

– Он хоће да ради и водиће људе сада у време ванредног стања. Мене су задужили за југ општине од јуче, али ја заиста не познајем све људе, с обзиром да сам се тек недавно укључио у целу причу а и нисам члан СНС-а. Како Ђорђе Јевтић (координатор СНС-а за југ Гроцке) није хтео никако да се укључи у рад, ангажован је Зоран Зарић. Да ли ће бити укључен још неко како би координисао овим делом општине Гроцка, видећемо временом, рекао је за Жиг инфо Драган Пантелић.

 

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић, Зоран Лалић 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар