Почетна » БРАЗИЛЦИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ СРПСКУ ПОРОДИЦУ: Десеторица на двојицу, а остали снимају (ВИДЕО)

БРАЗИЛЦИ БРУТАЛНО ПРЕТУКЛИ СРПСКУ ПОРОДИЦУ: Десеторица на двојицу, а остали снимају (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

На утакмици Бразил – Србија (2:0) која се одиграла синоћ у Москви, на трибинама се током меча догодио велики инцидент – десетак Бразилаца брутално је напало и претукло српску породицу из Цириха

На утакмици Бразил – Србија (2:0) која се одиграла синоћ у Москви, на трибинама се током меча догодио велики инцидент – десетак Бразилаца брутално је напало и претукло српску породицу из Цириха.

„Не желим да моје родитеље и мене свет тако види. Десетак Бразилаца је било испред нас, провоцирали су од почетка меча. Показивали нам средњи прст и слично… У једном моменту мом оцу и мени је пукао филм и показали смо им исто што и они нама. Нису могли да прихвате увреду и напали су физички мог оца. Ја сам одмах ускочио да му помогнем. Иза насу су били српски навијачи који нису ни покушали да нас раздвоје. Само један редар и моја мајка су покушавали да нас раздвоје, али безуспешно. На крају су дошла 3-4 редара и некако су успели да смире ситуацију. Полиција се није појавила“, рекао је српски навијач који је учествовао у овом немилом догађају.

Интересантно је да нико од српских навијача у окружењу није ускочио да помогне, шта више снимали су муку земљака, па још то поставили на друштвеним мрежама.

 

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар