Почетна » ЦРВЕНО-БЕЛИ ОСУЛИ ПАЉБУ ПО ФСС ЗБОГ ИЗЈАВЕ КОЛАРОВА: Смета им наш успех! Подмећу клипове у Звездине точкове!

ЦРВЕНО-БЕЛИ ОСУЛИ ПАЉБУ ПО ФСС ЗБОГ ИЗЈАВЕ КОЛАРОВА: Смета им наш успех! Подмећу клипове у Звездине точкове!

од admin
0 коментар

Фудбалски клуб Црвена звезда оштро је реаговао на „прозивку“ капитена репрезентације Србије Александара Коларова на рачун десног бека црвено-белих Филипа Стојковића.

Подсетимо, Коларов је на конференцији за медије рекаода играчи попут Филипа Стојковића и Адама Марушића нису веровали у себе када су бирали да играју за селекцију Црне Горе.

Саопштење клуба из Љутице Богдана преносимо у целости:

„Црвена звезда је одувек била уз српску репрезентацију, подржавали смо наш национални тим ко год да је играо у њему и без обзира ко је био на челу савеза, био то некада Томислав Краџић или сада Славиша Кокеза. Позивали смо навијаче увек на подршку нашем тиму.

А са друге стране ФСС не преза ни од чега да подметне клипове у Звездине точкове. Да је тако говори и чињеница да то сада раде и преко капитена националног тима. Успех Звезде им толико смета да сада нападају и наше играче појединачно. Криви су сада што играју добро и што их јавност види и жели и у дресу Србије. Међутим, ФСС то смета. Па их капитен Србије без икаквог повода и разлога омаловажава.

Играче који директно доприносе напретку српског фудбала јер њиховим победама и наш фудбал стиче бододве у Европи и клубови и лига напредују, сада деградирају у спостевеној немоћи да обрадују српску фудбалску јавност онако како су то Звезда односно њени играчи учинили. Најбољи српски десни бек без дилеме је Филип Стојковић, али га управо тај савез није желео када је могао да га има у тиму и када су знали да га зове српска братска република, Црна Гора.

Сада уместо да се баве собом и потруде како да на Звездином успеху стекну важна искуства и јавно честитају Звезди историјски успех, ФСС преко свог капитена омаловажава успех нашег клуба. Међутим ми то нећемо дозволити.

Заштити ћемо наше играче увек и свуда, репрезентацији Србије ћемо такође увек желети успех и победе, а Звезда ће, сигурно, као и последњих година наставити да доноси радост српским навијачима“, наводи се у саопштењу црвено-белих.

Курир спорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар