Почетна » ДОСАД НЕВИЂЕН СНИМАК Ово је најбољи видео-запис спорног гола Звезде на 158. вечитом дербију /ВИДЕО/

ДОСАД НЕВИЂЕН СНИМАК Ово је најбољи видео-запис спорног гола Звезде на 158. вечитом дербију /ВИДЕО/

од admin
0 коментар

Један од гледалаца 158. вечитог дербија снимио је телефоном ситуацију из 72. минуту када је Звездин шпиц Ричмонд Боаћи послао лопту ка мрежи Партизановог гола, а тај снимак бољи је од свих постојећих из ТВ преноса.

Лопта је тада, подсетимо, кренула ка мрежи домаћих, а иако се она није затресла захваљујући интервенцији Владимира Стојковића, погодак је признат. ТВ камере Арене спорт нису биле постављене тако да се лако може утврдити „да ли је био погодак или не“, па нови снимак може да послужи као доказ шта се, заправо, десило.

Снимак је објављен на Јутјуб каналу „ФЦРедСтарБелграде“, направљен са западне трибине стадиона Партизана и, када се довољно зумира ситуација у другој секунди, може се назрети где је лопта у спорном тренутку:

 

Подсетимо, Владимир Стојковић је, видно изнервиран одлуком арбитара о изједначењу, одмах после утакмице истакао да ће се „сутра одрећи српског пасоша“, јер не може да верује да је судијска екипа на челу са Данилом Грујићем признала Звезди погодак.

Ако желите да сазнате све о 158. вечитом дербију који је „подигао прашину“ као ретко који пре њега, не пропустите ниједан детаљ – кликните ОВДЕ и на Блицспорту погледајте све релеватне и интересантне детаље које су обележили највећу утакмицу нашег фудбала.

Б. О.  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар