Почетна » ЕНГЛЕСКИ НОВИНАР КОЈИ СЛАВИ СА ЗВЕЗДОМ „Гледао сам фудбал на пет континената, али ОВО…“

ЕНГЛЕСКИ НОВИНАР КОЈИ СЛАВИ СА ЗВЕЗДОМ „Гледао сам фудбал на пет континената, али ОВО…“

од admin
0 коментар

Прошле године, када је Црвена звезда играла са Арсеналом у Лиги Европе, у главни град Србије стигао је новинар Дејли мејла, Лејт Јусиф, велики присталица „тобџија“. Од тог 19. октобра 2017. постао је велики навијач Звезде. Отуда и његово одушевљење пласманом црвено-белих у Лигу шампиона.

Тог јесењег дана 2017. Јусиф је остао затечен атмосфером коју су „делије“ приредиле током утакмице са лондонским тимом. О томе је у неколико наврата писао на друштвеним мрежама, а непосредно по Звездином подвигу у Салцбургу (2:2, што је после београдских 0:0 било довољно за пролазк у елитно такмичење) огласио се на следећи начин:

 

„Честитке Звезди на пласману у групну фазу Лиге шампиона. Гледао сам фудбал на пет континената, али никада нисам доживео бољу атмосферу него када сам Арсенал пратио на Маракани. Београд ће лудо славити ове ноћи“, поручио је Јусиф.

Подсетимо, жреб за групну фазу елитног европског клупског надметања биће одржан овог четвртка од 18 сати у Грималди форуму у Монаку, а све о потенцијалним ривалима Звезде, као и оним тимовима који то сигурно неће бити, чека вас – ОВДЕ.

Дарко Николић   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар