Почетна » APSOLUTNI VLADARI EVROPE: Real Madrid drugi put zaredom OSVOJIO SUPER KUP! (VIDEO)

APSOLUTNI VLADARI EVROPE: Real Madrid drugi put zaredom OSVOJIO SUPER KUP! (VIDEO)

од admin
0 коментар

On Aug 8 2017, #RealMadrid lifted a second successive #UEFASuperCup after beating #ManUtd 2-1 in Macedonia. pic.twitter.com/Baac1snr0U

— REAL SOCCER FACTS (@RealSoccerFacts) August 9, 2017

Izabranici Zinedina Zidana tokom većeg dela meča bili su bolji protivnik, dok je ekipa Žozea Murinja igrala u intervalima.

Madriđani su do gola prednosti stigli u 24. minutu kada je iz kontroverzne situacije pogotak dao Kazemiro. Naime, Brazilac se nalazio u malom ofsajdu posle lopte koju je poslao Dani Karvahal.

Ipak, sudije to nisu videle pa je „Kraljevski klub“ poveo sa 1:0. Do kraja poluvremena rezultat na semaforu se nije menjao.

U nastavku meča videli smo još veću borbu, a prvi do gola ponovo su stigli igrači Reala. Bejl i Isko su odlično odigrali dupli pas, a potom je Španac lako savladao De Heu.

Ubrzo je usledio odgovor Mančester Junajteda, koji preko Lukakua dolazi do 2:1. Golu je prethodio sjajan šut Matiće, posle čega se lopta odbila do Belgijanca koji je smanjio rezultat.

Međutim, do kraja meča nije bilo promene na semaforu, pa je ekipa Real Madrida osvojila Super kup Evrope! Ovo je bio četvrti trijumf španskog kluba u ovom takmičenju, a drugi zaredom.

Nemanja Matić odigrao je svih 90 minuta i pružio je dobru partiju u prvom zvaničnom meču za Mančester.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u2Xf_NAMuL4]

Dnevno.rs! Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар