Почетна » Божовић: Да не лете дронови изнад стадиона?

Божовић: Да не лете дронови изнад стадиона?

од admin
0 коментар

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић на званицној конференцији за медије уочи реванш утакмице другог кола квалификација за Лигу шампиона против Валете, у свом стилу, прокоментарисао је информације из медија да ће капитен Александар Луковић на клупу, а Аргентинац Пабло Моуче на терен од првог минута.

Не знам одакле информације да ће Луковић на клупу. Знам да медија нема на тренингу, а имају изворе, свака част. Да не лете дронови? Моуче ће највероватније на терен од првог минута. Свиђа ми се карактер играца из Аргентине. Они и кад нису потпуно спремни то надоместе жељомs – рекао је Божовић.

Он је додао да су Малтежани без разлога представљени као „мачији кашаљ“.

А у Србији нема нападача какав је Фалконе. Нормално да очекујем нашу победу. Ако смо могли да победимо на Малти, можемо и овде. Надам се пуним трибинама, доброј игри и празнику за навијаче – истакао је Божовић.

Према његовим речима само повређени Петар Орландић не конкурише за тим, Џон Руиз је спреман бар за полувреме, а Марко Петковић ће играти кад буде потребно, јер је сезона дуга.

На питање да ли постоји могућност да у стартних 11 Предраг Сикимић замени Уга Вијеру Божовић је био јасан:

Вијера увек може да реши утакмицу. Верујем да ће сутра имати довољно мотива да постигне гол.

За крај, Звездин тренер је поручио да не треба бити нереалан када је у питању Лига шампиона, да газде Лудогореца улаже силне милионе, као и да је за клубове са ових простора групна фаза било ког европског такмичења огроман успех.

Утакмица између Црвене звезде и Валете игра се сутра од 20.30 сати на стадиону Рајко Митић.

 

(zurnal)

Можда ти се свиди

Оставите коментар