Почетна » ЧУДО НЕВИЂЕНО: Звезда се појачава из Реала и Барсе

ЧУДО НЕВИЂЕНО: Звезда се појачава из Реала и Барсе

од admin
0 коментар

На Маракану би могла да стигну двојица играча из највећих шпанских клубова.

Македонци су одувек у Звезди остављалли дубок траг, Почев од Дојчиновског, Кленковског, па Панчева и Најдоског, па Стојковског… Сада су црвено-бели на путу да на Маракану ооведу нове Македонце. Давид и Дориан Бабунски могли би каријеру да наставе на стадиону “Рајко Митић”- тврде извори из Македоније, а преносе Новости. Синови некадашњег играча Вардара и репрезентативца Бобана Бабунског желе да напусте Барселону и Реал Мадрид по истеку уговора на крају сезоне, а црвено-бели, поред планова за Лигу шампиона, желе квалитет за будућност.

Према наводима из Скопља, са генералним директором Црвене звезде Звезданом Терзићем и почасним председником Драганом Џајићем контактирали су менаџери играча, а потврду о квалитету браће Бабунски добили су од легенди Дарка Панчева и Илије Најдоског. Црвено-бели имају пун ростер у овом тренутку, али и идеалну ситуацију да по одласку Марка Грујића и Луке Јовића упражњена места попуне квалитетом играча два шпанска гиганта.

Давид (21) је везни играч Барселоне Б и А репрезентативац Македоније. Он је дете “Ла масије”, Барселонине школе, технички беспрекоран офанзивни везиста, али није усепо да се наметне као наследник Андреса Инијесте. Дориан (19) је из Реалове школе, физички снажан и добро обучен нападач од 187 цм висине. Веома је јак на лопти, покретан, па може да игра и другог шпица, а сезону проводи у трећелигашу Фуенлабради, где му је тренер Фернандо Моријентес, некадашњи голгетер Мадриђана.

Треба рећи да је пре шест месеци, пред старт у еврокуповима, постојала прича да би браћа Бабунски могла да појачају Партизан. Тада се све завршило само на гласинама, али је данас ситауција са уговорима ових момака јасна. Звезда је на потезу.

 

(telegram)

Можда ти се свиди

Оставите коментар