Почетна » ХОЋЕ ЛИ СЕ КООРДИНАТОРИ СНС-а ПОНОВО УМЕШАТИ? Данас седница Фудбласког савеза општине Гроцка

ХОЋЕ ЛИ СЕ КООРДИНАТОРИ СНС-а ПОНОВО УМЕШАТИ? Данас седница Фудбласког савеза општине Гроцка

од admin
0 коментар

Према информацијама Жиг инфа, избор за председника ФСОГ-а се одвија у амбијенту истом као и избор за председника Спортског савеза општине Гроцка, односно под притиском координатора СНС-а , првенствено Стефана Дилберовића и Миленка Буквића, који желе да њихов кандидат постане предедник овог савеза. Према тим информацијама, координтари желе да на чело ФСОГ-а поставе представника ФК „Дунавац“.

Неки од клубова такође тврде, да  с обзиром да ова седница има префикс „Ванредна изборна“ нејасно је како је кључна тачка дневног реда „Избор председника ФСО Гроцка за мандатни период 2020-2024.“ под таком 6. дневног реда. Такође постоје и нерегуларности, како наводе поједини клубови , око избора кандидата представника ФК „Дунавц“ за председника ФСОГ-а, односно нејасно је како се у ИО ФСОГ налазе Бошко Арсић и Милош Јанковић,  бивши и актуелни председници ФК „Дунавац“, који је заинтересована страна у овом избору за председника ФСОГ, јер има кандидата за ту функцију из сопственог клуба.

Упитно је и зашто ОФК „Младост“ из Бегаљице и још неки клубови немају право гласа на овој седници, а имали су право гласа на изборној Скупштини ССОГ.

 Енигма је и ко ће потписати ОВЛАШЋЕЊЕ делегату за Скупштину, као и за кандидатуру, испред ФК „Врчин“ јер , према информацијама Жиг инфа, председник овог клуба Јовица Симоновић је поднео неопозиву оставку пре два дана.

Иначе, још увек актуелни председник ФСОГ-а, Зоран Којић је у СУКОБУ ИНТЕРЕСА ВЕЋ ДУЖИ НИЗ ГОДИНА, поред места председника овог савеза, члан је већа ГО Гроцка.

Подсетимо се, 13 новембра 2019. Године одржана је, односно настављена практично самовољно прекинута седница од 6. новембра исте године од стране одлазећег председника Спортског савеза општине Гроцка, Владе Радовановића.

Пре тога, седница је била архаична и евидентно је било кршење прописа и протипвзаконито вођење исте. Делегатима није давана реч, како би се изјаснили о кандидатима и пронађеним малверзацијама. У току тих недељу дана између две седнице, притисци од стране координатора СНС-а у Гроцкој су се наставили а све у циљу како би њихов кандидат прошао.

ВИШЕ ОВДЕ

Можда ти се свиди

Оставите коментар