Почетна » Спортски директор ФК Калуђерица: Представник Гроцке је оправдано био одсутан

Спортски директор ФК Калуђерица: Представник Гроцке је оправдано био одсутан

од admin
0 коментар

Реагујући на саопштење навијача и грађана ФК Калуђерица у којем се наводи да Мића Ристић директор Спортског клуба ФК Калуђерица каже да то саопштење није испред Управе клуба као и да представник ГО Гроцка је оправдано био одсутан.

-Ми имамо коректну сарадњу са Спортским савезом Гроцке и Београда. Саопштење за јавност које је дато испред навијача и грађана Калуђерице нема везе са Управом клуба, а представница ГО Гроцка, Живка је оправдано била одсутна јер се јавила да је болесна, истакао је Мића Ристић Спортски директор ФК Калуђерица.

Подсетимо се у саопштењу за јавност , навијачи и грађани Калуђерице навели су да оно на шта желе да скрене пажњу јесте да иако су заслужено освојили прво место, нико од општинских људи и челника Фудбалског савеза Гроцке се није удостојио да им уручи пехар за освојено прво место нити да им спортски честита, што је пракса у свим лигама сваке сезоне да пред почетак нове сезоне клубу који освоји прво место буде уручен пехар на првој утакмици коју игра као домаћин у наредној сезони.

 

ЕЖИ

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар