Почетна » ROCKOV KAPITULIRAO: Partizan probio NOVOSADSKI BEDEM i u pobedničkom raspoloženju čeka Videoton! (VIDEO)

ROCKOV KAPITULIRAO: Partizan probio NOVOSADSKI BEDEM i u pobedničkom raspoloženju čeka Videoton! (VIDEO)

од admin
0 коментар

Partizan je kao i u dosadašnjim mečevama Superlige bio najopasniji posle ataka koji su išli preko Jankovića, Sume i Tavambe, ali su Novosađani odolevali i u nekoliko navrata opasno zapretili iz kontre.

Jedan od najraspoloženijih u taboru domaćina bio je golman Rockov, koji je prvi put zablistao u 11. minutu kada je Suma odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora. Rockov je fantastično odbranio i 4 minuta kasnije, izvadivši „iz gola“ odličan udarac Tavambe glavom.

Vojvodina je prvi put bila konkretnija u 35. minutu susreta. Posle prodora i centaršuta Burekovića, lopta se odbila do Subotića koji je topovski šutirao. Lopta je na putu ka golu Partizana zakačila jednog igrača ali nedovoljno da bi prevarila golamana Jovičića.

Do kraja poluvremena je Partizan uspeo da zapreti preko Tavambe, ali je mreža domaćina ostala netaknuta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KF1MGqzJ9Hg]

U drugom poluvremenu su novosadski Crveno-beli pokušali da zaprete preko bokova ali su Miletić i kapiten Vulićević imali rešenja za pokušaje Malbašića i Mihajlovića.

Najbolju priliku za goste propustio je Sejduba Suma. Šutirao je iz slobodnog udarca sa oko 18 metara, ali je Rockov još jednom bio odličan. Sve se to dešavalo u 69. minutu, a samo nekoliko minuta kasnije u velikoj prilici se našao i mladi centarfor Jovanović. Odlično je tukao glavom, savladao Rockova, ali je jedan od odbrambenih igrača domaćina izbacio loptu sa gol crte.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gI7LlfaOgRw]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=syJzxOuV8_0]

Trenutak odluke dogodio se u 89. minutu. Rockov je pokazao malu nesigurnost prilikom centaršuta sa desne strane, što Tavamba i Jeftović nisu uspeli da kazne. Partizan je ipak izborio korner. Centrirao je rezervista Đuričković a Bojan Ostojić sjajno skočio, nadvisio odbranu domaćeg tima i postavio konačan rezultat meča.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8iuV1DGvito]

Crno-beli su tako osvojili 12 bodova iz pet utakmica, a sada se okreću plej-of dvomeču Lige Evrope. U četvrtak dočekuju mađarski Videoton, a meč se igra pred praznim tribinama u Humskoj.

Dnevno.rs! Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар