Почетна » САВО ПРЕДЛОЖИО Толету орден Немање другог реда!

САВО ПРЕДЛОЖИО Толету орден Немање другог реда!

од admin
0 коментар

Томислав Караџић, после осам година на функцији председника Фудбалског савеза Србије, не само да је данас током промоције Славише Кокезе у свог наследника изгласан једногласно и за почасног председника ФСС, већ ће му ускоро – такође једногласно – бити указана велика част!

Наиме, потпредседник ФСС и својевремено један од Караџићевих опонената, Саво Милошевић, током седнице у Старој Пазови, у „Кући фудбала“, предложио је да популарни Толе буде одликован орденом Немање другог реда.

Милошевићев предлог једногласно је усвојен, тако да ће ускоро председник државе Томислав Николић, чији је син Бранислав фудбалски тренер и селектор омладинске репрезентације Србије, одлучивати о овој иницијативи…

„Караџић је дао непобитан значај за ФСС, својим знањем и карактером док је био је фунцији председника. Караџић је деценијама помагао, показавши комплетан пут“, рекао је Милошевић на седници Скупштине.

Милошевић је додао да је Караџић много урадио још од доба ФС Југославије, па све до данас.

„На најбољи могући начин заступао је интересе српског фудбала. О њему могу да причам много и опет нећу рећи довољно. Част је било радити и познавати Караџића“.

Репортер МОНДА из Пазове, који је присуствовао историјској седници ФСС, преноси да је потом Караџић добио громогласан и дуг аплауз присутних у сали.

 

(mondo.rs)

Фото: ФоНет/Александар Коковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар