Почетна » СВАЂЕ И НЕСУГЛАСИЦЕ Прекинута изборна скупштина ФК Партизан

СВАЂЕ И НЕСУГЛАСИЦЕ Прекинута изборна скупштина ФК Партизан

од admin
0 коментар

Изборна Скупштина Фк Партизан, на којој је данас требало да буде изабран нови председник прекинута је због несугласица и немогућности да се одржи.

Опозиција, окупљена око Ненада Бјековића, током свих 80 минута имала је примедбе на рад и формирање радног председништва.

У року од месец дана биће одређен нови датум Изборне Скупштине.

Изборна Скупштина ФК Партизан, на којој су чланови требали да изаберу новог председника, обиловала је увредама и свађама, а кандидати су били Ненад Бјековић и Иван Ћурковић.

Пре прекида седнице члан Скупштине ФК Партизан Саво Милошевић увредио је председника Надзорног одбора Владимира Вулетића у расправи око формирања радног представништва на данашњим изборима за чело клуба.

Проблем је настао када је Вулетић, који председава Скупштином, пребројавао чланове, док се опозиција побунила јер нису дошли сви чланови окупљени око Ненада Бјековића.

„На шта ово личи, на пијацу? Ви сте дивљаци”, поручио је Милошевић Вулетићу.

Поред тога, Милошевић је насрнуо на генералног секретара Спортског друштва Партизана Милана Обућину и покушао је да се физички обрачун, али је спречен у томе.

То није једини инцидент јер су у сукобу били и садашњи генерални директор Милош Вазура, после побуне Драгана Ђурића, иначе бившег председника Партизана који сада подржава Бјековића, упитавши га зашто је оставио толики дуг.

 

(politika)

Можда ти се свиди

Оставите коментар