Почетна » „VEČITI“ PUCALI IZ PRAZNIH PUŠAKA: Evropski derbi završen BEZ GOLOVA! (VIDEO)

„VEČITI“ PUCALI IZ PRAZNIH PUŠAKA: Evropski derbi završen BEZ GOLOVA! (VIDEO)

од admin
0 коментар

Beogradski rivali su po 155. put odmerili snage, ali sada kao učesnici grupne faze nekog od evropskih kupova.

Oba tima su odigrala u skladu sa svojom evropskom reputacijom tokom prvih 45 minuta. Tada je viđena teška bitka na sredini terena, ali i nekoliko ozbiljnih prilika za kojima pre svega može da žali Crvena zvezda.

Partizan je meč započeo konkretnije, onako kako je trener Đukić i najavio. Dugim loptama se tražio Tavamba, a zavidno fudbalsko majstorstvo je pokazao Sejduba Suma, ipak bez konkretnog pokušaja kao golu.

Ostaće za analizu detalj iz 14. minuta kada je snažni Tavamba zaustavljen startom Donalda, ali je sudija Grujić ostao nem. U 22. minutu se u sličnoj situaciji našao Janković. Njegov prodor je zaustavljen posle kontakta sa Le Talekom, a ovoga puta je glavni arbitar, pokazao Jankoviću žuti karton zbog simuliranja.

Potom je domaćin preuzeo inicijativu. Ređale su se prilike pred golom Stojkovića koji je najpre odbranio solidan šut Srnića.

Zvezda je najbliža bila golu u 34. minutu. Sjajno su Crveno-beli odigrali kontru, Krstičić je fino propustio loptu do Pešića, a ovaj fantastično naciljao ka golu Partizana. Stojković je bio apsolutno nemoćan ali je lopta pogodila prečku.

Do kraja poluvremena je Srnić imao 1 na 1 situaciju sa golmanom Partizana, a Stojković je pokazao da je možda i najveće pojačanje crno-belih u dosadašnjem toku prelaznog roka.

U drugom poluvremenu je tempo opao. Brojni prekršaji i pirotehnika sa tribina sputali su igrače da pokažu igru koja ih je odvela u Ligu Evrope.

Najozbiljniji pokušaj Partizana dogodio se u 69. minutu. Slobodan udarac sa oko 25 metara odlično je izveo Đurđević, ipak lopta je fijuknula iznad Borjanove prečke. I Zvezda je imala šansu da iz slobodnjaka reši utakmicu, ali je živi zid crno-belih sjajno odradio posao.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IhQdc2JoE8Y]

Posle sedam odigranih kola Crvena zvezda vodi na tabeli Superlige sa 16 osvojenih bodova i utakmicom manje, a njen najveći rival ima 3 boda zaostataka uz takođe jednu utakmicu manje.

Superliga se nastavlja za tri nedelje jer je na programu reprezentativna pauza, a „večiti“ će prethodno odigrati svoje premijerne mečeve u Ligi Evrope.

Dnevno.rs! Izvor Vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар