Почетна » ЗА ЖИВЕО ВУЧИЋ ПОСТАНЕШ СЕЛЕКТОР Ненад Лалатовић води Орлиће (ВИДЕО)

ЗА ЖИВЕО ВУЧИЋ ПОСТАНЕШ СЕЛЕКТОР Ненад Лалатовић води Орлиће (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

У децембру 2016. године, нови тренер Чукаричког Ненад Лалатовић поновио је, гостујући на ’СОС каналу’, да се диви премијеру Александру Вучићу.

„Нисам то рекао да бих се вратио у Звезду. Неће мене Вучић да врати у Звезду, ја сам већ био у Звезди, па у Војводини. Ево сад сам потписао уговор за Чукарички на четири године. Немам партијску књижицу СНС, не желим ничију партијску књижицу, а њега сам поштовао још док је био у странци са Шешељем. У Вучићу се видела глад да жели да успе као политичар. Кад гледам њега видим себе. И ја желим да успем као тренер, видим ту глад. Оно што је он желео као млад, он је то успео, он води ову државу и ја сам као грађанин задовољан како је води. Он се мени допада. Нисам рекао да волим Вучића, већ њега као политичара. Засметало је многима, а ја сам био у чуду што се о томе толико прича. Али, кад сам се већ излетео, ја сам наставио“, рекао је Лалатовић.
И заиста, Лалатовић се није вратио у Звезду, али је зато постао селектор младе репрезентације Србије. Наиме, д Лалатовић именован је за новог селектора младе репрезентације, (У-21), 1. марта 2017.године

Лалатовића је именовао Одбор за хитна питања ФСС. Млада репрезентација учествоваће на Европском првенству у Пољској од 16. до 30. јуна. Нови селектор дебитоваће на клупи у пријатељском мечу против Шведске, 24. марта. „Орлићи“ ће четири дана после тога играти против Словачке.

Један део Лалатовићеве биографије је импозантан,два пута условно кажњаван, још је на условној, кажњен три месеца да не води клуб и пар пута по неколико утакмица.

Данас Лалатовић треба да води и васпитава играче младе репрезентације..

 

 

За Жиг Инфо:
Слободан Симић

Можда ти се свиди

Оставите коментар