Почетна » ГРОЧАНСКО ВЕЧЕ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА – 2015

ГРОЧАНСКО ВЕЧЕ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА – 2015

од admin
0 коментар

Дана 05.12.2015.године у организацији КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ САВЕЗА СРБИЈЕ и домаћина КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБА ,, ШКОРПИОН ,, из Гроцке одржана је манифестације под називом  „ГРОЧАНСКО ВЕЧЕ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА – 2015“ са почетком од 16.00 часова у сали Средње школе – Гроцка.

Ова манифестација је окупила по први пут са подручја Градске општине Гроцка све борилачке Клубове и вештине:

1. КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ – ККК ШКОРПИОН из Гроцке и ККК КОБРА из Врчина
2. ШОТОКАН КАРАТЕ ( КК – ДУНАВ из Гроцке )
3. РЕАЛНИ АИКИДО ( секција „УЧА“ из Калуђерице )
4. САВАТЕ БОКС ( Гроцка и Калуђерица )
5. КИК БОКС ( Гроцка и Калуђерица )
6. ЏУДО ( Клуб Винча из Винче )

ГРОЧАНСКО ВЕЧЕ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА је окупило преко 180. учесника у демонстрацији техника и такмичара на једном месту, где се овом приликом захваљујемо свим учесницима и представницима Клубова са подручја ГО – Гроцке који су се одазвали и приказали своје знање и умеће са својим члановима.
Након демонстрација борилачких техника одржано је и такмичење у оквиру Шотокан Карате Клуба ,, ДУНАВ ,, из Гроцке у КАТАМА.

По завршетку такмичења у КАТАМА приступило се такмичењу у ФУЛ КОНАТАКТУ – Кјокушинкаи каратеу у оквиру ККСС под називом ,, ШКОРПИОН КУП – 2015 ,, а затим меч у ,, СУПЕР ФАЈТУ ,, најмлађих чланова репрезентације Србије & Босне и Херцеговине – Републике Српске.

Свим такмичарима у Фул Контакту и Катама – победницима су додељене Дипломе и медаље док су у ,, СУПЕР ФАЈТУ ,, додељени Пехари, Медаље и Дипломе као и свим учесницима , ГРОЧАНСКЕ ВЕЧЕРИ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА – 2015 ,, су додељене ДИПЛОМЕ за учешће.

Свим Спонзорима и пријатељима Савеза су додељене Плакете и Захвалнице за помоћ у одржавању ове спортске манифестације, где им се овом приликом захваљујемо још једном на изузетној помоћи.

Домаћин се на крају посебно захвалио родитељима и представницима клубова, који су учествовали у реализацији ове јединствене спортске манифестације.

Жиг Инфо редакција ће у наредном периоду у неколико епизода извештавати о манифестацији која се одржала, о свакој дисциплини посебно.

Ексклузивно са јединственог спортског спектакла у Гроцкој извештава вас Жиг Инфо редакција.

Можда ти се свиди

Оставите коментар