Почетна » Хрватски медији напали Ђоковића због „Видовдана“: Певао четничке песме!?

Хрватски медији напали Ђоковића због „Видовдана“: Певао четничке песме!?

од admin
0 коментар

Новинар „Јутарњег листа“ тражи од Евролиге да избаци Црвену звезду из даљег такмичења, а од АТП-а да бар новчано казни Новака…

Одлучио је Новак Ђоковић да подржи клуб који воли, дошао је на утакмицу Црвене звезде и Цедевите (94:74) и био уз екипу у великој победи. Али, оно што су хрватски медији, тачније оно што је „Јутарњи лист“ уз помоћ „Спортских новости“ написао после тога је заиста нечувено.

Захтевали су од АТП-а да казни Новака, али и од Евролиге да избаци Црвену звезду из тог такмичења, због увредљивих песама на рачун Хрватске које су певали навијачи црвено-белих. А, у свему томе се нашао и Ноле који јесте певао, али само и искључиво навијачке песме које нису погрдне, а снимак који су објавили под насловом „Оргије примитивизма, Ђоковић против Цедевите пева четничке песме све говори“. Наиме, на истом том снимку се јасно види први рекет планете који пева традиционалну песму „Видован“.

Да ствар буде још нејаснија, у тексту су провукли изјаву капитена Цедевите Мира Билана који је похвалио атмосферу.

– Да имамо упола овакав домаћи терен, добили бисмо далеко више утакмица у Евролиги.

Аутору текста је изгледа толико засметала убедљива победа Звезде и подршка најбољег тенисера света да је на крају текста написао „Ако је Шимунић због глупости на „Максимиру“ суспендован доживотно онда би Звезду требало избацити из Евролиге, а АТП би Новака требало бар новчано да казни, јер је примећен како у једном моменту пева „Стражама генерала Драже“ – наводи аутор који готово сигурно није био међу представницима медија у „Пиониру“.

Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар