Почетна » ИНЦИДЕНТ У РИЈУ Икодиновић напао Ватерполо савез Србије због улазница за меч! /ФОТО/

ИНЦИДЕНТ У РИЈУ Икодиновић напао Ватерполо савез Србије због улазница за меч! /ФОТО/

од admin
0 коментар

Нимало пријатна сцена испред базена „Мари Ленк“ у Рију по завршетку ватерполо утакмице Србија – Аустралија. Извештачи „Блица“ затекли су прослављеног репрезентативца Данила Икодиновића у жучној расправи са Немањом Маријаном, генералним секретаром Ватерполо савеза Србије. Како је свађа започела, добро је да се све није завршило физичким обрачуном.

– Срам те било, Марјане! И тебе и Савез! Два дана те зовем на телефон и ти ми се не јављаш. Зашто? Због чега се кријеш од мене? Зар је могуће да ниси могао да ми обезбедиш улазнице за ватерполо утакмице? Срам те било! Ако нисам заслужио од Савеза пет карата за мене и моје пријатеље с којима сам о свом трошку дошао у Бразил, онда стварно не знам ко је заслужио – унео се у лице Икодиновић генералном секретару.

Incident u Riju: Ikodinović i Marjan

Инцидент у Рију: Икодиновић и Марјан

Маријан је све време стајао мирно, није желео даље да распирује ватру, настојао је да смири ситуацију…

– Дачо, па Савез није ни добио карте. Стварно није наша грешка!

Даљи инцидент је спречио Милорад Кривокапић, председник ВСС, који је присуствовао препирци.

– Дачо, ништа не брини. А ти, Маријане, нађи му улазнице за следеће утакмице. Не занима ме на који ћеш начин то да урадиш. Једноставно, мораш – искусно је угасио ватру Кривокапић.

На крају, када су се страсти стишале, Икодиновић и Маријан су се поздравили и свако је отишао на своју страну. Дача је гледао меч са Аустралијом, навијао је, али је морао уз неколико српских навијача из дијаспоре да се прошверцује на базен без улазнице!

(Д. Ј. Бужић)     Блиц

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар