Почетна » Каменован аутобус српске репрезентације у Тирани

Каменован аутобус српске репрезентације у Тирани

од admin
0 коментар

Велика група углавном млађих људи, окупљена на Скендербеговом тргу, “поздрављала” је репрезентативце Србије са подигнутим средњим прстом, а у једном тренутку је из неконтролисане групе навијача долетела каменица

НИЈЕ могло без инцидената одмах после слетања на аеродром у Тирани.

Фудбалска репрезентација Србије доживела је прву непријатност већ после 15 километара и уласка у центар Тиране. Велика група углавном млађих људи, окупљена на Скендербеговом тргу, “поздрављала” је репрезентативце Србије са подигнутим средњим прстом, а у једном тренутку је из неконтролисане групе навијача долетела каменица која је погодила стакло албанског аутобуса у којем су били смештени играчи и стручни штаб.

Без обзира на изузетно јако обезбеђење које су чинили албански специјалци и саобраћајна полиција, догодио се инцидент који је можда и био изрежиран, а можда је и сплет околности.

Тако је протекло првих сат времена боравка репрезентације Србије у главном граду Албаније, а комесар за безбедност ФСС Миливоје Мирков је за “Новости” потврдио овај инцидент, а домаћа полиција је тренутно у потери за човеком који је каменовао аутобус гостујуће селекције.

Н. ИЉУКИЋ     Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар