Почетна » ХРВАТИ ПРИЗИВАЈУ БОГА УОЧИ УТАКМИЦЕ ГОДИНЕ: Моћна Србија чека нас у четвртфиналу

ХРВАТИ ПРИЗИВАЈУ БОГА УОЧИ УТАКМИЦЕ ГОДИНЕ: Моћна Србија чека нас у четвртфиналу

од admin
0 коментар

Евентуални дуел кошаркаша Србије и Хрватске за полуфинале Евробаскета играо би се 16. септембра.

Иако је до евентуалног дуела у четвртфиналу потребно проћи осмину финала Хрвати увелико најављују утакмицу године против Србије на Европском првенству.

Србија је завршила на првом месту групе Б и у осмини финала ће за ривала имати Финску. Иако се у спорту унапред ништа не може знати са сигурношћу, досадашње игре изабраника Александра Ђорђевића недвосмислено упућују на то ко је апсолутни фаворит у овом мечу.

„Орлови“ би у том случају у четвртфиналу чекали победника дуела у коме се састају другопласирана екипа из групе Ц и трећепласирана екипа у групи Д.

Хрвати су сигурно други у групи која је играна у Загребу, а за ривала у осмини финала имаће трећепласирани тим из групе Д.

У овом тренутку за то место се боре Белгија, Литванија, Чешка и Летонија. Претпоставка је да ће Хрвати бити фаворити против било које од ових екипа и да ће се пласирати у четвртфинале.

Хрватски медији већ најављују о потенцијалном мечу против Србије, уз наслове у којима се изражава поштовање према резултатима које су „Орлови“ урадили у првој фази Евробаскета.

Jutarnji list, Foto: Printskrin

 

(kurir-sport)

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар