Почетна » „Не идем ја никуд из Партизана, могу само да перем чаше“

„Не идем ја никуд из Партизана, могу само да перем чаше“

Заголицао машту навијачима

од Други Пишу
0 коментар

Велика бура се подигла претходног викенда у којој се нашао Жељко Обрадовић када је најтрофејиниј стручњак европске кошарке одржао говор који је покренуо бројна питања.

Обрадовић је после пораза у финалу Купа Радивоја Кораћа од Црвене звезде реаговао на прозивке навијача да је Партизан државни пројекат што је потом изазвало и реакцију Александра Вучича, председника Србије.

Он је то назаво одвратним нападом на државу, а чаршијом су кренуле да колају приче да је Обрадовићу доста свега и да иде из Партизана.

Навијачи су тим поводом најавили акцију за меч против Ефеса у Евролиги на којој би требало да се током читавог сусрета скандира само име Жељка Обрадовића.

Ипак, са помало неочекиване стране стигла је порука која би могла да изазове одушевљење међу „гробатима“.

Наиме, на профилу пиваре која се по Жељку Обрадовићу зове „Жоц“, коју држи његов добар пријатељ која прозиводи пиво које су кошаркаши Партизана пили након освајања АБА лиге, окачене су слике на којима се налази трофејни стручњак.

 

Обрадовић је искористио слободне дане да оде до свог родног Чачка и том приликом је свратио и до пивнице.

На једној слика на којима је Жељко са групом људи насмејан стајала је и порука која би требало да представља његов цитат.

 

„Не идем ја нигде из Партизана, могу само да дођем овде да перем чаше“, а на другој великим словима написано да остаје.

Да ли је то Обрадовић заиста рекао и да ли је то рекао у збиљи или у шали не можемо да тврдимо, али је довољно да заголица машту навијача који се питају да ли ће трофејни стручњак потписати уговор са црно-белима након што му актуелни истекне крајем сезоне.

 

Душан Марковић, нова.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар