Почетна » (ВИДЕО) ЕВО ШТА ЈЕ ЗАИСТА РЕКАО ВУЧИЋ: Партизан добија више пара у кошарци, Звезда у фудбалу

(ВИДЕО) ЕВО ШТА ЈЕ ЗАИСТА РЕКАО ВУЧИЋ: Партизан добија више пара у кошарци, Звезда у фудбалу

од admin
0 коментар

Премијер Србије Александар Вучић гостујући у емисији „Упитник“ на РТС-у још једном се осврнуо на питање државне помоћи Црвеној звезди и Партизану.

Први човек српске Владе у првом делу је говорећи о стању у кошарци, рекао да је љут на управу Партизана јер прећуткује да црно-бели добијају више пара него Црвена звезда.

Вучић се затим осврнуо и на фудбалске клубове и истакао да Црвена звезда добија „пет или десет пута“ већу суму у односу на Партизан.

„Три године ћутим и не одговарам људима из Партизана на то шта говоре о мени, „не да им држава“, „не да им Вучић“. Ја сам звездаш, никад нећу бити ништа друго сем тога. Провео сам пола свог живота на „Маракани“. Никаква тајна ни за кога. Као што Кол навија за Кајзерслаутерн, Мејџор за Челси. То ваљда поштени људи не крију. Увек сам сумњичав према онима који то крију. Зато што би хтели неку корист. Говоре, држава подржава тог и тог. Бесан сам на руководство Партизана у кошарци. Обраћам се директно навијачима Партизана. Више су држава и Александар Вучић помогли Кошаркашком клубу Партизан него кошаркашком клубу Црвена звезда. Питајте за то Даниловића и питајте за то Берића. Неки би требало да се стиде. Не Даниловић, који је увек поштено говорио, али би га некако ућуткали да се то не чује. Што ови други не изађу и не кажу колико је држава помогла и колико је на различите начине Александар Вучић помогао?! Лакше је да се каже да је Вучић крив, лакше је да се чује „Вучићу п…у“, него да се чује „управа напоље“.

За разлику од кошарке, у фудбалу је потпуно обрнута ситуација, те тако клуб са стадиона „Рајко Митић“ добија много више у односу на вечитог ривала Партизана.

„Фудбалски клуб Црвена звезда добио је пет или десет пута више него Партизан. А, знате шта прво кажу када изгубе неку утакмицу од Партизана у кошарци или фудбалу? Ето, Вучић је због избора наместио да добије и друга страна. Том лудилу нема краја“, изјавио је Вучић.

 


Vučić o parama datim Partizanu i Crvenoj zvezdi by lukavest321

 

Аутор: Курир спорт

Можда ти се свиди

Оставите коментар