Почетна » Избор за најуспешнијег спортисту у Гроцкој у сенци нерегуларности (ФОТО И ВИДЕО)

Избор за најуспешнијег спортисту у Гроцкој у сенци нерегуларности (ФОТО И ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 Избор за најуспешнијег спортисту претходно је пратио низ нерегуларности, а поготово су сумњиви критеријуму по којем су исти бирани. Наиме, према информацијама Жиг инфа, пре финалне вечери проглашења најуспешнијег спортисте, данима уназад се није знало ни колико ће спортиста бити изабрано, као ни које ће награде бити. На крају, постигнуто је компромисно решење и изабрано је више најуспешнијих спортиста, односно у екипном такмичењу као и у појединачном за јуниоре и сениоре.

О нерегуларностима које су пратиле избор за најуспешнијег спортисту Гроцке, Жиг инфо ће писати о наредном периоду.

Манифестација додела награде и проглашења најуспешнијим, најперспективнијим спортистима почела је нешто после 18. часова културно – уметничким програмом.

Окупљенима се, између осталога, обратио и председник СГО Гроцка Стефан Дилберовић који је овом приликом рекао да ће ове године још више новца бити уложено у спорт.

– Општина Гроцка је у задњих неколико година доста напредовала у том смислу, пре свега подршци нашим младим спортистима, и ове године ћемо имати рекордан буџет за спорт у износу од 15 милиона динара… Наш циљ је, пре свега, завршетак Спортске хале у Гроцкој. Добили смо обећања од републичког министарства за спорт да ћемо та средства и добити. Ја се надам да би до краја године требало да се почне са завршетком те хале, рекао је између осталога Стефан Дилберовић.

Затим су подељене награде најперспективнијим и проглашени су најуспешнији спортисти у оквиру Спортског савеза Гроцке, којима су награде уручили представници ГО Гроцка и гости.

Снимак доделе награда

У конкуренцији екипних спортиста проглашена је најуспешнија Ива Милићевић, док су у конкуренцији појединачних спортова за најуспешније проглашени Ленка Обрадовић и Александар Ивковић.

Погледајте комплетну репортажу са избора за најуспешнијег спортисту у оквиру Спортског савеза Гроцке:

За Жиг инфо:

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар