Почетна » ЈОШ МАЛО ДО ФИНАЛА Девето коло завршено, Лестер и К-зон испали, данас две утакмице четвртфинала!

ЈОШ МАЛО ДО ФИНАЛА Девето коло завршено, Лестер и К-зон испали, данас две утакмице четвртфинала!

од admin
0 коментар

У утакмици против Лестера, Јокса тим је победом готово осигурао шансе за пласман у четвртфинале и К-Зону учинио скоро немогућ преокрет на табели.

Јокса Тим је повео резултатом 1:0, што је Лестер до полувремена изједначио. У другом делу игре, Стевановић је из слободног ударца постигао други гол за Јокса Тим и коначни резултат од 2:1.

Стевановић је у самом финишу меча умало постигао и свој други погодак на утакмици, када је, преко целог терена, шутнуо лопту право у оквир празног противничког гола. Његову намеру је осујетио голман Маринковић, који је, враћајући се трком из напада, на самој гол линији успео да спречи лопту да уђе у гол. Поред Стевановића, гол за Јокса Тим постигао је и Станојевић, а стрелац за Лестер био је Милић А. Жутим картонима кажњени су Недељковић (Јокса Тим) и Милић Н. (Лестер).

Коначан резултат: 19:15 ЈОКСА ТИМ – ЛЕСТЕР (1:1) 2:1

Да би се К-Зон пласирао у првих осам и прошао у четвртфинале, морао је да победи Пекару АС са минимум 12 голова разлике. Занимљиво, та гол разлика је и постигнута, али је њу остварила Пекара АС, па је на тај начин уништила сваку шансу К-Зону да се нађе у четвртфиналу.

Иако је могла да има резултатски значај, ова утакмица је одиграна више ревијално. Играчи К-Зона су пропустили неколико шанси да постигну погодак, па су на крају изгубили резултатом 12:0. Четири гола дао је Дељанин, по три су дали Живковић и Ребрања, а један погодак постигао је и Стевановић. Са укупно 12 голова, Дељанин се на листи стрелаца изједначио са Станојевићем из Јокса Тима.

Коначан резултат:20:00 ПЕКАРА АС – К-ЗОН (4:0) 12:0

Трећа утакмица, што се тиче пласмана у четвртфинале, није имала резултатски значај.

Прво полувреме је прошло без погодака. У другом полувремену, К-Тим је повео голом Крстића, али је голом Недељковића Нил Транс изједначио резултат за коначних 1:1.

Коначан резултат:20:45 НИЛ ТРАНС – К-ТИМ (0:0) 1:1

У четвртој утакмици, Романтичари су се борили да задрже лидерску позицију на табели. Победом над Еурозвездама су то и остварили, а меч се завршио резултатом 1:3.

Голове за Романтичар постигли су Јанићијевић и Радаковић, док је гол за Еурозвезде постигао Михајловић.

Коначан резултат:21:30 ЕУРОЗВЕЗДЕ – РОМАНТИЧАРИ 1:3

У последњој утакмици, екипа Гронета се борила за друго место на табели са екипом С времена на време. Прво полувреме је завршено резултатом 0:1 у корист Гронета, који је на почетку другог полувремена успео да поведе са 0:2, али је екипа Свремена на време головима Недељковића и Мијаиловића резултат изједначила на коначних 2:2.

Голове за Гронет дали су Пауновић и Глушчевић.

Коначан резултат:22:15 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – ГРОНЕТ (0:1) 2:2

Након завршеног деветог кола, познати су и четвртфинални парови.

Прву утакмицу четвртфинала данас у 20:30 играће првопласирани Романтичари против Јокса Тима, док ће другу утакмицу, са почетком у 21:30, играти Гронет против К-Тима. Подсећамо да су у 6. колу Романтичари победили Јокса Тим резултатом 5:2, док је у 3. колу К-Тим изгубио од Гронета са 1:2. Сутра (четвртак, 21. јул) ће се одиграти и друге две четвртфиналне утакмице. Свремена на време ће играти против Нил Транса, док ће Пекара АС играти са Еурозвездама.

 

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар