Почетна » Један од координатора СНС-а у Гроцкој потврдио намештање седнице Спортског савеза, покушао да подмити једног делегата

Један од координатора СНС-а у Гроцкој потврдио намештање седнице Спортског савеза, покушао да подмити једног делегата

од admin
0 коментар

Подсетимо се, претходна седница била је архаична и евидентно је било кршење прописа и противправно вођење седницом. Делегатима није давана реч, како би се изјаснили о кандидатима и пронађеним малверзацијама. Затим су се притисци на делегате Спортског савеза у Гроцкој од стране координатора СНС-а у Гроцкој наставили а све у циљу како би њихов кандидат прошао. На крају је седница Спортског савеза Гроцке завршена са разним малверзацијама и питањем њене легалности.

ВИШЕ О СЕДНИЦАМА СПОРТСКОГ САВЕЗА ГРОЦКЕ- ОВДЕ

Након протекле недеље, Жиг инфо је дошао до података да су за ову седницу Спортског савеза Гроцке многи потписи којима је дата сагласност да поједини делегати заступају одређени клуб, фалсификовани. Због свих ових малверзација, поднето је обавештење многим институцијама док је један од делегата писао и поверенику СНС-а за Гроцку, Милосаву Миличковићу упућујући га на дата дешавања. Контакт са Миличком се остварио преко једног члана СНС-а из Гроцке, за коју постоји могућност да буде нови председник СНС-а, ове локалне самоуправе. Према сазнањима Жиг инфа, Миличковић, сазнавши за ову ситуацију позива садашњег председника СГО Гроцка и једног од координатораа СНС-а, Стефана Дилберовића захтевајући од њега да се на најбољи могући начин реши проблем Спортског савеза у Гроцкој. 

Стефан Дилберовић одмах након тог позива, организује састанак са председником Кјокушинкаји клуба „Тигар“ из Гроцке, Зораном Лалићем, с обзиром да је он један од малобројних који је указивао на бројне неправилности у раду Спортског савеза.

 На том састанку, Дилберовић је понудио Лалићу место у Управном одбору Спортског савеза Гроцке и саопштио му је да ће он променити и Надзорни одбор јер му се уопште не свиђа. Додатно, Лалић је требао да потпише приступницу Српске напредне странке. Лалић је одбио понуду Дилберовића и саопштио је да ће се он и даље, као и до сада, борити правним путем како би затворио пут свим коруптивним радњама у Спортском савезу Гроцке.

Такође, према сазнањима Жиг инфа, због дешавања у Спортском савезу Гроцке, повереник СНС-а сменио је једног од координатора Владу Радовановића, сада бившег председника Спортског савеза који је дуже време ову делатност обављао под сукобом интереса.

Оно што је чињеница, позивом Зорана Лалића на састанак поводом дешавања у Спортском савезу Гроцке, од стране Стефана Дилберовић, потврђена су сва сазнања Жиг инфа која су објављена у претходном периоду. Дефинитивно СНС у Гроцкој наставља стопама свом претходника Драгољуба Симоновића, којем се суди као осумњиченом налогодавцу за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар