Почетна » КРАЈЊЕ НЕСПОРТСКИ Седмо коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 обележио инцидент!

КРАЈЊЕ НЕСПОРТСКИ Седмо коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 обележио инцидент!

од admin
0 коментар

Пекара АС је у првом полувремену прве утакмице повела голом Дељахина са 1:0, али су противници до полувремена резултат изједначили на 1:1.

У другом полувремену, Романтичари су повели, па су играчи Пекаре АС покушавали да нападима који укључују и голмана постигну још неки гол. Романтичари су у пар наврата, када дођу до лопте, шутирали на празан противнички гол са више од пола терена, али им није пошло за руком да постигну погодак са толике удаљености. Утакмица се завршила победом Романтичара од 1:3, а стрелци за победнички тим били су Радаковић, Пантић и Радојичић.

Коначан резултат: 19:15 ПЕКАРА АС – РОМАНТИЧАРИ (1:1) 1:3

У другој утакмици, Јокса Тим је дошао до своје прве победе! Иако је К-Тим накратко успео да изједначи резултат (2:2), Јокса Тим је одличном игром водио целу утакмицу, па је на крају головима Стевановића и два Станојевића тријумфовао са 6:2. Стрелци за К-Тим били су Крстић и Пауновић.

Коначан резултат: 20:00 ЈОКСА ТИМ – К-ТИМ (3:2) 6:2

Поред Јокса Тима, у овом колу своју прву победу забележио је и К-Зон. Они су на полувремену водили са 2:0. У другом полувремену Матејић је постигао гол за Лестер, али је К-Зон у самом финишу меча успео да постигне два поготка и тако себи осигура победу од 4:1. Сада је Лестер једини тим без победе. Стрелци са по два поготка за К-Зон били су Симеуновић и Петровић.

Коначан резултат: 20:45 К-ЗОН – ЛЕСТЕР (2:0) 4:1

Гронет се у четвртој утакмици изборио за останак на првом месту на табели. У утакмици против Нил Транса, прво полувреме завршили су вођством од 0:1, а у другом делу утакмице постигли су још један погодак за коначних 0:2. Голове су постигли Пешић и Миленковић.

Коначан резултат: 21:30 НИЛ ТРАНС – ГРОНЕТ (0:1) 0:2

Последњу утакмицу, поред два гола Павловића (Еурозвезде) и голова Матејића и Томовића (С времена на време) за нерешених 2:2, обележило је крајње неспортско понашање појединих играча и публике! До инцидента је дошло након покушаја два играча да се међусобно физички обрачунају.

Пре него што су судије успеле да их разваде, на терен је упала велика група навијача која је, наводно, желела да заштити неког од та два играча, односно науди другом играчу. У овом крајње неспортском чину, осим играча и навијача два тима која су играла утакмицу, учествовали су и неки играчи екипе Нил Транс. Иако се све одиграло веома брзо, судије су некако успеле да разваде актере супротстављених страна. Пошто, на срећу, тежих повреда није било, утакмица је настављена, а епилог овог немилог догађаја била су два жута картона којима су кажњени Стојковић (Еурозвезде) и Павловић (С времена на време).

Коначан резултат: 22:15 ЕУРОЗВЕЗДЕ – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ (1:2) 2:2

 

Д. Јанковић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар