Почетна » На Видовданском турниру у Пударцима, Недељковић организује, Недељковић игра и Недељквић суди (ВИДЕО)

На Видовданском турниру у Пударцима, Недељковић организује, Недељковић игра и Недељквић суди (ВИДЕО)

Иза кулиса турнира у малом фудбалу

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Успорени снимак финалне утакмице на Видовданском турниру у Пударцима, указује на пропусте у суђењу. Да ли је екипи Шир Кан дат нерегуларан гол, односно зашто екипи Електро Недељковић није досуђен фаул, јесте оно што је мучило многе присутне. На крају је екипа Шир Кана ипак освојила овај турнир, али тек након извођења пенала.

Примедбе на суђење стизале су и пре одигране финалне утакмице. Било је екипа које су сумњале на регуларност целог такмичења јер су сматрали да се намешта победа, сада друго пласираној екипи, Електро Недељковић. Посебна жалба је била на пропусте у суђењу.

Руку на срце, екипа Електро Недељковић била је једна од јачих. Младићи ове екипе су се истински трудили да дођу до финала. Међутим, нормално је да се има и сумња у регуларност ове екипе ако се знају одређене чињенице. Наиме, као организатор Видовданског турнира у Пударцима, наведен је истоимени фудбалски клуб. На челу тог клуба је Миломир Недељковић. Његов старији син био је главни судија, док су играчи „Електро Недељковића“ били екипа од млађег сина . Практично, већина турнира била је под патронатом фамилије Недељковић.

Ако није раније, на синоћној финалној утакмици сигурно је дошло до пропуста у суђењу. Екипа „Електро Недељковића“ је направила више од 6. фаула. Али ни један од судија није видео фаул који је направљен над играчем Шир Кана, у последњем минуту утакмице. Да је фаул признат, можда би био и другачији резултат. На крају су одиграни пенали и „Шир Кан“ је побидио екипу „Електро Недељковић“.

Погледајте последњи минут утакмице, са успореним снимком приликом настанка фаула:

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар