Почетна » Неодржаном седницом Спортског савеза у Гроцкој, Давид победио Голијата (ВИДЕО)

Неодржаном седницом Спортског савеза у Гроцкој, Давид победио Голијата (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Раније, 20. јануара, у Великој сали СО Гроцка одржан је радни састанак између руководства Спортског савеза Србије,  тачније Драгана Шешума Спортског директора,  Милоша Марковића Саветника за маркетинг и менаџмент , Петра Шундића  и Спортског савеза општине Гроцка и спортских клубова и удружења са територије општине. Повод  састанка биле су коруптивне радње садашњег руководства Спортског савеза општине Гроцка, на челу са председником Мирославом Благојевићем и секретарком Живком Ђорђевић Комленац. Иако су прозвани за многобројне афере и корупције, Благојевић и Комленац ни у једном тренутку нису покушали да се одбране од изнетих чињеница. Председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, присуствовао је  састанку и такође је потврдио да је било злоупотреба.  Председник ГО Гроцка је предложио, да се поново изабере руководство Спортског савеза општине Гроцка, само овога пута без притисака као што их је раније било.

Међутим, као што је већ виђено и у претходно бираном руководству, пре почетка ове седнице, притисци су итекако били видљиви и то од стране најближих сарадника актуелног председника ГО Гроцка . Притисци су највише кулминирали у току данашњег дана, где су поједини представници спортских удружења на разноразне начине уцењивани од појединаца из владајуће странке у Гроцкој (Милана Марковића, Александра Рајковића, Стефана Дилберовића и др.).

Према снимку који је објављен на нашем порталу, циљ ових појединаца је био да представници спортских удружења који су сазвали ванредну изборну седницу Скупштине ССОГ-а изгубе на гласању, како би исто руководство остало реизабрано.

„ЗЛОЧИН У ИМЕ ПРЕДСЕДНИКА ГРОЦКЕ“- АУДИО СНИМАК 

Ипак, вечерас се десио обрт какав ти појединци из владајуће странке- СНС нису очекивали. Наиме, вечерас на ванредној изборној седници Скупштине Спортског савеза општине Гроцка, донета је одлука да се иста одложи. Потез који је изненадио управо те представнике власти у Гроцкој. Иако можда на први поглед тако не изгледа, али је Давид ипак победио Голијата у Гроцкој.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар