Почетна » Нови председник Спортског савеза општине Гроцка, нова „недела“

Нови председник Спортског савеза општине Гроцка, нова „недела“

Спортисту у Гроцкој још увек немају "фер плеј"

од Жељко Маторчевић
0 коментар

28. јануара 2023. на ванредној изборној Скупштини Спортског савеза општине Гроцка, за новог председника изабран је Милован Зубковић из Болеча.

Исте вечери, изабрано је и остало руководство. За секретара ССОГ-а поново је изабрана Живка Ђорђевић Комленац која је на том месту од оснивања овог савеза.

Седници су присуствовали и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, као чланови Већа из Београда и Гроцке, Горан Спасојевић и Милош Јанковић Нуна.

Председник Спортског савеза општине Гроцка, Милован Зубковић врло често у својим беседовањима воли да изрази како ће се у овом савезу, од његовог доласка, поштеније радити и како ће се знати где ће се утрошити сваки динар. Међутим , Зубковићеве речи, демантује суморна реалност.

Наиме, Жиг инфо је крајем фебруара ове године, затражио више информација од јавног значаја, као би се уверили у Зубковићеву транспарентност. Један од тих захтева, било је и правдање добијених буџетских средстава за 2022. годину, које је требало бити завршено половином јануара 2023.

Председник Спортског савеза општине Гроцка је на све захтеве одговорио идентично- у обради је, чим нам исти буду достављени бићемо у могућности да их дамо на увид.

Тај увид се до данашњег дана, није десио.

Подсетимо се, Жиг инфо је о коруптивним радњама у ССОГ-у писао у више наврата, а да су наша сазнања тачна, потврдила је Буџетска инспекција града Београда. У питању је износ од преко 10 милиона динара.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Одабери музику коју волиш, кликни на старт (play) и уживај!

 

 

                          

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар