Почетна » Одложена седница или погледај своје стадо Вучићу да опет не би гореле куће у Гроцкој

Одложена седница или погледај своје стадо Вучићу да опет не би гореле куће у Гроцкој

од admin
0 коментар
zakaz

Још једно писање Жиг инфа добило своју потврду јер седница Спортског савеза Гроцке која је требало да се одржи вечерас у 18. Часова, напрасно је одложена у поподневним часовима за следећу среду или 6. новембар 2019. године.

Подсетимо се, према јуче објављеном тексту под називом „НАСТАВЉАЈУ СИМИНИМ ПУТЕМ… “, у којем смо објавили информације да  координатори СНС-а желе да на место председника поставе њиховог човека (име познато редакцији), упркос противљењу чланова Спротског савеза Гроцке. Тако смо навели  да, како би поставили свог кандидата, као и њихов бивши гуру Симоновић, координатори од ничега не презају, те се може очекивати опструисање седнице Спортског савеза Гроцке.

Већ у јутарњим сатима у ГО Гроцка, настала је права пометња због објављивања овог текста те су се у просторијама општине могли видети разни функционери који су „размишљали“ шта да ураде поводом тих сазнања. И када очекујете да се употреби логика, деси се увек оно супротно- власт у Гроцкој отворено и транспаретно само потврди сазнања Жиг инфа.

Наиме, координатори СНС-а у Гроцкој одлучили су да седницу Спортског савеза одложе за следећу среду и то без образложења. Да добро сте прочитали, „КООРДИНАТОРИ СНС-а“, јер они су данас по згради ГО Гроцка вршили притисак да се седница одложи.

Секретарка Спортског савеза , Живка Комленац- Ђорђевић, због те одлуке нашла се у пат позицији. С једне стране, зна да седницу не може одложити, правно гледано, док с друге стране, мора послушати оне с којима је годинама уназад чинила и који су јој чинили. Тако секретарка, која није ни заказала седницу, експресно отказује исту и заказује нову. Обавештење  члановима Спортског савеза шаље на имејл адресе у раним поподневним сатима, пар сати пре одржавања претходно  заказане седнице.

zakaz

seddddddddddd

У претходном времену, указивали смо на многе корупције у Гроцкој иза које смо сумњали и доказали да стоји сада већ бивши председник ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић. Институције и владајућа странка, иако су знали оно о чему пише Жиг инфо су ћутали. Затим је дошло пребијање новинара, а онда и паљење куће другог новинара Жиг инфа.

Цео свет је остао у шоку због тог вандалског чина због којег је морао да делује и Александар Вучић, те је на конференцији за штампу крајем јануара 2019. Године саопштио  да је локални шериф махао партијском  књижицом и да је то недопустиво, те ће он доћи ускоро у Гроцку да поприча са грађанима да види који су проблеми  у овој приградској општини.

Вучић није дошао, а СНС је за повереника а затим и за координаторе  у Гроцкој поставио најближе Симоновићеве сарадника. Исте оне који су аплаудирали Симоновићу као подршка, док су новинари пребијани и док им је горела кућа.

Данас ти исти координатори су се понашали као њихов гуру Симоновић, и опет нико на то не реагује. С  тога, можда заиста треба поставити питање, шта је следеће шта ће се „изродити“ у Гроцкој?

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар