Почетна » Почиње Видовдански турнир 2024 у Пударцима, постављен видео бим за праћење Еврпског првенства

Почиње Видовдански турнир 2024 у Пударцима, постављен видео бим за праћење Еврпског првенства

Старт у недељу 16. јуна у 19: 45

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Традиционални Видовдански  турнир у малом фудбалу, према речима организатора, почеће у недељу 16. јуна 2024. са почетком у 19:45 часова.

 • У 15 минута до осам почиње отварање турнира и ревијална уткамица петлића. Како сутра игра репрезентација Србије са Енглеском на европском првенству, одлучили смо да поставимо видео бим како би се гледала ова важна утакмица, а такмичење по групама почећемо наредног дана, односно у понедељак 17. јуна, навели су из организације турнира.

Што се тиче екипа и такмичења, за овогодишњи турнир пријавило се двадесет екипа. Јуче је био жреб екипа и направљене су следеће групе:

А група:

 1. Шир Кан играоница
 2. ГСП Београд
 3. Дора транс
 4. Фризерски салон Пеца
 5. Дон дон пекара

Б група:

 1. Електро Недељковић
 2. Гравелин палете
 3. Кобре
 4. Сви за једног
 5. Порторико Смедерево

Ц Група:

 1. Нил транс
 2. 333
 3. Мик електро
 4. Фрел инсталације
 5. Могли Гроцка

Д Група:

 1. Раша Фруит
 2. Ауто сервис Ћира
 3. Фабрика фан фуд
 4. 3x Ропчево
 5. Трећа срећа

Подсетимо, први „Видовдански турнир“ у Пударцима је организован 2008. године а назив је добио јер се финално вече завршавано на Видовдан, односно 28. јуна.

До 2012. године овај турнир је имао велику посету, а такмичење је знало да се одржава и по месец дана. 2014. године, турнир је доведен у питање јер локална грочанска власт није имала финансија да га одржи. Међутим, после писања наше редакције о неодржавању турнира, напрасно се ступило у реализацију истог.

Нажалост, већ 2015. године био је последњи одржани.  Турнир у Пударцима се доласком напредњака на власти, тачније од 2013 године, није завршавао на дан због којег је добио назив-видовдански.

Од прошле године, како су се представили група ентузијаста, поново је покренула Видовдански турнир у Пударцима, који је почео 21. јуна, а завршио се 8. јула 2023.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар