Почетна » ПОЛИТИКА ИСПРЕД СПОРТА у ГРОЦКОЈ Проширење екипе ван жреба и одлагање у Умчарима

ПОЛИТИКА ИСПРЕД СПОРТА у ГРОЦКОЈ Проширење екипе ван жреба и одлагање у Умчарима

од admin
0 коментар

За учешће на турниру у малом фудбалу који се традиционално организује у оквиру „Грочанских свечаности“ пријавило се 18 екипа.

Групе су формиране жребањем које је обављено у петак у 19 часова у Свечаној сали Скупштине општине Гроцка којем су присуствовали председник Спортског савеза општине Гроцка, Владо Радовановић, секретар Спортског савеза, Живка Ђорђевић Комленац, члан Општинског већа, Спасоје Живановић и представници пријављених екипа.

Међутим, два дана након одржаног жреба из Инфо службе ГО Гроцка саопштавају да је дошло до промене у распореду утакмица и да сада постоје 20 екипа, уместо првостепено објављених 18. Тако је направљен нов распоред група.

Према објављеној најновијој табели, убачене су екипе „ГО Гроцка“ и „Зи-Зу“. Зашто је дошло до промене и када су се ове две екипе пријавиле није саопштено.

А због турнира у Гроцкој, одложен је традиционални турнир у малом фудбалу у Умчарима. Како је раније објављено, турнир је требао да се игра од 7. јула, а пријава екипа је трајала до 6. јула.

Међутим, према сазнањима Жиг Инфа, почетак турнира у Умчарима је померен за 4. август, односно након завршетка „Грочанских свечаности“. Према нашим незваничним сазнањима из ГО гроцка су сматрали да би турнир у Умчарима могао да угрози турнир у Гроцкој, као и да смањи број посетиоца како на том турниру, тако и на Свечаностима те је стигла наредба из општине да се он одложи.

Турнир у Гроцкој обезбеђују радници општине, којима се за ово ванредно дежурство не плаћа.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар