Почетна » Потукли се на дечијој утакмици, један од учесника син директорке ПУ „Лане“ из Гроцке

Потукли се на дечијој утакмици, један од учесника син директорке ПУ „Лане“ из Гроцке

Насиље се наставља

од Жиг Инфо
0 коментар

Како су пренели медији, жесток скандал догодио се на фудбалској утакмици млађих пионира у Београду.

Наиме, меч између Милано старса и Будућности из Добановаца прекинут је пошто је тренер Милана, Аца Миланов, физички насрнуо на главног судију Петра Пантелића. С друге стране, Миланов тврди да је први задобио ударац од судије.

Тренер је пред 14-годишњим дечацима ударао у главу младог арбитра из Гроцке, преноси Спорт клуб. Реч је о Лиги млађих пионира у којој наступају дечаци који су углавном рођени 2009. године. Утакмица је званично прекинута у 70. минуту меча и на сајту Фудбалског савеза Београда још увек нема званичног извештаја са исте.

Судија каже да му се Миланов унео у лице и да га је затим ударио

  • Због учесталих приговора и псовања из игре сам искључио голмана Милано старса. Прво сам показао жути, затим и црвени картон. На терен је потом ушао Аца Миланов, тренер истог тима. Унео ми се у лице и обратио речима: „Зашто црвени?“, након чега сам добио ударце у главу и нос. Одмах сам прекинуо утакмицу и сачекао да се полиција појави и направи записник“, рекао је Петар Пантелић.

Миланов каже да га је судија први ударио, а да је он затим само узвратио ударац

  • Изнешене су лажи које не стоје. Дошло је до немилог догађаја између мене и судије, али је судија први ударио мене. Затим сам му ја узвратио и онда је дошло до тог догађаја. Присутни су нас раздвајали, али је он стално насртао на мене, изричит је Миланов.

Председник ССОГ-а, каже да није први пут да Миланов буде агресиван

-Уколико се утврди да је тренер Миланов направио овакав скандал, биће искључен из свих спортских институција на територији ГО Гроцка. Ја сам шокиран овим скандалом, без обзира ко га је започео. Миланову није први пут да буде агресиван и испитаћемо и његове „комбинације“, што се тиче његове школе фудбала и ПУ „Лане“, каже Милован Зубковић председник Спортског савеза општине Гроцка.

Мајка му директорка ПУ „Лане“, ујак му бивши председник ГО Гроцка

Према сазнањима Жиг инфа, Аца Миланов је син директорке ПУ“ Лане“ из Гроцке,Вера Миланов. Уједно је запослен у овој установи на позицији  педагог физичког васпитања (професор) за сву децу која су у вртићу. Непосредно ради и са децом по групама. Бивши председник  ГО Гроцка, Зоран Марков је ујак Миланову.

Подсетимо се, за два дана догодила су се два масовна убиства у којима је убијено 17 људи. Први пут се у Србији догодило да је дечак у школи убио своје вршњаке и школског чувара. Од тада, чини се, талас насиља је захватио Србију.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар