Почетна » ПРАВИ ДЕРБИ Пето коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

ПРАВИ ДЕРБИ Пето коло Малог ноћног турнира Умчари 2016 (ФОТО)

од admin
0 коментар

Пето коло Ноћног турнира Умчари 2016. почело је утакмицом К-Зон – Романтичари.

К-Зон је повео голом који је главом дао Петровић, међутим, до краја полувремена Романтичари су успели да изједначе резултат и поведу, па су након 1:4 на полувремену, утакмицу добили са 2:6. Стрелци за К-Зон били су Јовановић и Петровић, док су за Романтичаре по два гола постигли Марковић и Јанићијевић, а по један Ранковић и Пантић.

Коначан резултат: 19:15 К-ЗОН – РОМАНТИЧАРИ (1:4) 2:6

Након ове утакмице, уследио је прави дерби! За бодове су се борила два најбоље пласирана тима на табели, Пекара АС и С времена на време. Оба тима су била под великим притиском јер би евентуална победа тим довела на прво место на табели, па је било доста фаулова, препирки и повлачења за дресове, што је резултирало жутим картонима за Ранковића и Стокића (С времена на време).

Током утакмице Пекара АС је успевала да поведе (1:0, 2:1), али су играчи С времена на време успевали да изједначе резултате (1:1, 2:2), па је и меч завршен нерешеним резултатом. Након поделе бодова, Пекара АС је одржала лидерску позицију на табели, а С времена на време су, са другог, спали на пето место.

Коначан резултат:20:00 ПЕКАРА АС – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ (1:1) 2:2

Утакмица Јокса Тим – Гронет је, због недовољно играча Јокса Тима, регистрована службеним резултатом 0:3. Међутим, то није спречило играче да, за своју душу, ревијално одиграју кратак пријатељски меч уз попуну играчима другог тима. Како им је ово пети пораз, Јокса Тим се сада налази на последњем месту на табели.

Коначан резултат:20:45 ЈОКСА ТИМ – ГРОНЕТ 0-3

У мечу између Нил Транса и Еурозвезда дошло је до преокрета. И поред неискоришћеног пенала, боље котиране Еурозвезде су на полувремену водиле са 0:1 и до средине другог полувремена успеле да створе предност од 0:2. Међутим, на самом крају утакмице, Нил Транс је голом Пантића и головима Мијаиловића, успео да изједначи и преокрене резултат у своју корист (3:2).

На тај начин, дошли су на друго место на табели и боље се пласирали у односу на Еурозвезде. Поред одличне игре оба тима, посебну пажњу гледалаца привукао је други гол Нил Транса, који је постигнут са више од пола терена. Стрелци за Еурозвезде били су Стојковић и Миловановић.

Коначан резултат: 21:30 НИЛ ТРАНС – ЕУРОЗВЕЗДЕ (0:1) 3:2

У последњој утакмици петог кола, Лестер је успео да узме прве бодове и тако последње место на табели уступи Јокса Тиму.

Лестер је успео да голом Милића и головима Бјелице створи предност од 0:3, али је К-Тим, головима Крстића, Николића и Рашића, упропастио шансу Лестеру да у овом мечу дође до прве победе.

 

Програм шестог кола Малог ноћног турнира Умчари 2016, четвртак 14. јул

19:15 ЛЕСТЕР – ЕУРОЗВЕЗДЕ

20:00 ГРОНЕТ – ПЕКАРА АС

20:45 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – НИЛ ТРАНС

21:30 РОМАНТИЧАРИ – ЈОКСА ТИМ

22:15 К-ТИМ – К-ЗОН

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар