Почетна » „Редовна“ седница ССОГ-а : „Закачени папирићи“ (ВИДЕО)

„Редовна“ седница ССОГ-а : „Закачени папирићи“ (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 Нико није савршен. У неком периоду живота бар сте некад нешто слагали или се нечим послужили, што није било ваше. Вероватно сте имали речник од кога се многима “дизала коса на глави”.

Јучерашња Скупштина ССОГ-а, показала је да један од највећих изазова за општинску власт у Гроцкој представља решавање проблема у понашању њихових постављених кадрова. За разлику од других потешкоћа на које су навикли, овде решења нису увек очигледна и једноставна.

Проблеми су настали самим избором руководства Спортског савеза у Гроцкој у који се мешала директно општинска власт.. Јучерашње „председавање седницом“ изгледало је као да родитељи покушавају да разумеју промене кроз које свако дете пролази током сваке фазе у свом развоју.

Власт у Гроцкој, на челу са Драганом Пантелићем, требало би прво одредити која понашања су пожељна, а која су неприхватљива, увек узимајући у обзир узраст и степен развоја сваког запосленог. Више је него очигледно да правила, која одређује запосленима, морају се мењати у складу са менталним склопом.

Шта је стварно, а шта “кобајаги” изнето на јучерашњој „редовној седници ССОГ-а?. Граница између лажи, маште и памћења је била веома танана, а машта и стварност се преплитале. Зато је дошло до бахатости која подразумева дрскост и презирно понашање према другима. На јучерашњој Скупштини ССОГ-а председавајући су се споља понашали сигурно тј. претерано сигурно. Они су били прилично неуверљиви. Паметнијем посматрачу јасно је било да они нешто скривају, маскирају. Да су сигурни, не би своју „самоувереност“ толико наглашавали, знали би да је довољно рећи мирно, тихо и одлучно. Истина би била довољна. Јуче су председавајући желели скренути пажњу на себе. Јуче је трошена енергија на уздизање изнад саговорника уместо на давање аргумената, које вероватно и немају. Било је и вике, како би уверили себе, јер ни сами не верују у оно што говоре… али и да би уверили друге јер из искуства знају да се многи људи уплаше па се од страха праве да верују. Или им не верују, али се покоре. Јуче су председавајући својом бахатошћу јасно показали да немају довољно аргумената па покушавају аргументе надокнадити бахатим наступом.

Одатле се на седници могло чути да ће се „закачити“ накнадно, а да је онај који је указао на „лопова“ главни кривац за стање у Спортском савезу општине Гроцка. Спортски дух дефинитивно  јуче није присуствовао Скупштини. Да јесте, било би и моралних одговорности због пропуста,  а поготово ако се у обзир узме да смо имали и признање кривице.

Погледајте јучерашњу „редовну“ седницу ССОГ-а (препручујемо гледање од 37. минута):

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар