Почетна » СЈАЈНО ФУДБАЛСКО ВЕЧЕ Друго вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

СЈАЈНО ФУДБАЛСКО ВЕЧЕ Друго вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

У првој утакмици одиграној између Лестера и Пекаре АС, доминантнији Пекари су утакмицу почели са голом предности.

Иако су играчи Лестера голом Мијаиловића изједначили резултат на 1:1, ту их је напустила срећа, па се прво полувреме завршило резултатом 1:3. У другом полувремену, и поред доста шанси за Лестер, Пекари су постигли још три гола и на крају тријумфовали убедљивом победом од 1:6, што им је донело 5 голова разлике и у овом тренутку прво место на табели са 4 бода. У стрелце Пекаре АС су се уписали Даљахин и Младеновић са по два постигнута гола и Николић и Стевановић са по једним.

Завршени резултат: 19:15 ЛЕСТЕР – ПЕКАРА АС (1:3) 1:6

У следећој утакмици, Нил Транс и Јокса Тим су динамичном и одличном игром унели неизвесност и узбуђење међу многобројну публику. Иако је Нил Транс повео, играчи Јокса Тима су до краја првог полувремена изједначили резултат на 1:1. У другом полувремену, Нил Транс је резултат попео на 3:1, али је Јокса Тим одличним акцијама одржавао притисак на терену, да би након резултата од 4:2 дао гол и смањио гол разлику. Стрелци за Нил Транс су били Јанковић, Мијаиловић, Кузмановић и Радоичић, док је за Јокса Тим два гола постигао Димић и један гол Станојевић.

Завршени резултат: 20:00 НИЛ ТРАНС – ЈОКСА ТИМ (1:1) 4:3

Трећу утакмицу је обележио велики број фаулова који су направили играчи К-Зона, као и разлика у годинама између ова два тима. Више од 5 пута фаулирани, играчи Еурозвезда су одлично искористили пенале који су уследили након сваког начињеног прекршаја над њима. Иако је голман К-Зона успео да одбрани један од два пеналa, није успео да ухвати лопту, што су играчи Еурозвезда искористили, па је лопта одмах након тога завршила у мрежи. Након резултата од 3:0 на полувремену, млади играчи К-Зона су смањили број фаулова и имали три одлична шута ка оквиру гола, али им ни то није помогло да смање гол разлику, па су након још два примљена гола изгубили утакмицу са 5:0 и, на жалост, завршили на последњем месту на табели. По два гола за Еурозвезде су постигли Стојковић и Павловић, док је Михајловић постигао један гол.

Завршени резултат:20:45 ЕУРОЗВЕЗДЕ – К-ЗОН (3:0) 5:0

У наредној утакмици, тим С времена на време је, и поред по 5 начињених прекршаја у оба полувремена, убедљиво победио. Након полувремена (2:1), играчи К-Тима и поред жестоке борбе и одличне игре као да су посустали духом. С времена на време су то одлично искористили, па су уз помоћ Маврића (К-Тим) који је постигао аутогол одмах након уласка у игру, тријумфовали са коначних 7:3. Три гола за С времена на време постигао је Матејић, док су по један дали Недељковић, Томовић и Мијаиловић. Из редова К-Тима, у листу стрелаца су се уписали Крстић, Николић и Рашић, као и Маврић постигнутим аутоголом. У овом мечу истакао се голман тима С времена на време, Александар Маторчевић, који је, чини се, био најбољи актер у пресудним тренуцима за његову екипу.

Завршени резултат: 21:30 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – К-ТИМ (2:1) 7:3

За разлику од К-Тима, Гронет је у окршају са Романтичарима доказао да се у другом полувремену игра може променити на боље. Иако су због два гола Радојичића (Романтичари) прво полувреме изгубили са 0:2, головима Миленковића и Пешића играчи Гронета су до краја утакмице успели да изједначе резултат на 2:2 и на тај начин поделе по један бод са противником. На овој утакмици су, због неспортског понашања, жутим картоном били кажњени играчи Гронета, Пауновић и Глушчевић. У неколико наврата, судија Милићевић је био приморан да накратко прекида утакмице. Разлози прекида су били разни: од свађе противничких играча које је судија вешто смиривао, до упада разних „навијача“ на терен, од којих су неки шетали на четири ноге, а неки имали цуцлу у устима.

Завршени резултат: 22:15 ГРОНЕТ – РОМАНТИЧАРИ (0:2) 2:2

 

Д. Јанковић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар