Почетна » Сутра одложена седница Спортског савеза Гроцке, опет напето с притисцима

Сутра одложена седница Спортског савеза Гроцке, опет напето с притисцима

од admin
0 коментар

 Подсетимо се, ова седница Спортског савеза Гроцке је требало да се одржи прошле среде, међутим након писања Жиг инфа да постоји мигућност опструирања од стране координатора СНС-а, напрасно је одложена за сутра.

Како смо раније навели, на челу Спортског савеза Гроцке је координатор СНС-а и Члан већа ГО Гроцка, Владо Радовановић из Калуђерице који је од 2017. године у крвичном преступу „сукоба интереса“ јер  Закон јасно налаже да функционер не може бити заступник Спортског удружења. Упоредо са сукобом интереса,  Буџетска инспекција још увек  је у ГО Гроцка, јер су средства из буџета додељивана, противно Закону, клубовима, између осталога, рођеног брата бившег председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића. Тако су  координатори СНС-а у протекле две недеље“лобирали“ да на место председника поставе њиховог човека (име познато редакцији), упркос противљењу чланова Спротског савеза Гроцке. 

Након што смо објавили та сазнања, већ у јутарњим сатима, на дан када је заказана седница Спортског савеза, у ГО Гроцка, настала је права пометња те су се у просторијама општине могли видети разни функционери који су „размишљали“ шта да ураде поводом тих сазнања. И када очекујете да се употреби логика, деси се увек оно супротно- власт у Гроцкој отворено и транспаретно само потврди сазнања Жиг инфа, односно одложи седницу.

ВИШЕ О ОДЛОЖЕНОЈ СЕДНИЦИ- ОВДЕ

А притисци, или како би они рекли „лобирање“ кандидата СНС-а на место председника Спортског савеза као и других чланова нису престали ни у претходним данима. Тако се и јутрос у кабинету председника СГО Гроцка и координатора СНС-а Стефана Дилберовића на састанку поводом сутрашње седнице Спортског савеза Гроцке, одржао састанак секретарке и кандидата за којег лобирају напредњаци.

Што се тиче саме ажурности Спортског савеза Гроцке, можда најбоље говори насловна фотографија њиховог званичног сајта на којем се још увек налази да је председник Блажо Стојановић.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар