Почетна » ТОРНАДО ИЗ ГРОЦКЕ Наступају на светском првенству

ТОРНАДО ИЗ ГРОЦКЕ Наступају на светском првенству

од admin
0 коментар

Кјокушин-кан Србија клуб ТОРНАДО ГРОЦКА 25-ог јуна наступаће на светском првенству које организује Хонкјокушин у Мађарској.

Кјокушин-кан тим Србија биће на челу са Сенсеи Жарко Дукић, председник Кјокушин-кан Србија и кохаи Александар Петровић, кондициони тренер клуба ТОРНАДО.

Такмичари који ће представљати Торнадо из Гроцке су Бранка Петровић, Емилија Кнежевић, Маша Петровић, Милица Закула и Анастасија Петровић.

-Надамо се добром резултату. Желео бих да се захвалим пријатељима и спонзорима клуба ТОРНАДО који су били уз нас од самог почетка па све до сада. Надамо се да ћемо и у будућностим сарађивати.
Гронет мултимедиа, Мибопласт Гроцка, Душић 93,Топ грил, Феро комерц, Kафе 86, Kафе Зека Умчари, Веран Станојевић, Веран Станојевић Истер, Тvистер Принт, Књижари Бајка, Фазан д.о.о, Сио монт, пекари Дукат, АМД Друштво Гроцка, Зоци 3М, мом брату и другу Пивкету, Жарету, Боскету, кафе Мосту и многим другима. Ово је само део наших пријатеља и спонзора, извињавам се ако сам неког испустио, каже Аlександар Петровић за Жиг Инфо.

Можда ти се свиди

Оставите коментар