Почетна » ТРИ ДЕРБИЈА ЗА ЈЕДНО ВЕЧЕ И ЗНАТНЕ ПРОМЕНЕ НА ТАБЕЛИ Шесто коло Малог ноћног турнира Умчари 2016

ТРИ ДЕРБИЈА ЗА ЈЕДНО ВЕЧЕ И ЗНАТНЕ ПРОМЕНЕ НА ТАБЕЛИ Шесто коло Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

Резултати утакмица:

19:15 ЛЕСТЕР – ЕУРОЗВЕЗДЕ 2:5 20:00 ГРОНЕТ – ПЕКАРА АС 2:1 20:45 С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ – НИЛ ТРАНС 4:3 21:30 РОМАНТИЧАРИ – ЈОКСА ТИМ 5:2 22:15 К-ТИМ – К-ЗОН 3:1

Шесто коло отворила је утакмица Лестер – Еурозвезде. Лестер је у првом делу игре повео са 1:0. Након што су Еурозвезде изједначиле резултат, Бјелица је из слободног ударца постигао свој други гол на овој утакмици и тако поново довео Лестер у вођство. Међутим, Еурозвезде се нису предавале, па су са четири везана гола до краја утакмице себи осигурали победу од 2:5. На утакмици је Маринковићу додељен жути картон због повлачења противничког играча за дрес. Стрелци у редовима Еурозвезда били су Станојловић са једним и Стојковић и Павловић са по два гола.

Након овога, уследио је прави дерби! Првопласирана Пекара АС се борила против Гронета како би задржала прво место на табели. Како су ово једина два тима која су до краја петог кола била без пораза, овај меч се слободно може сматрати једним од најважнијих мечева у квалификацијама. Пекара АС је голом Николића повела у овом мечу, али је Гронет головима Маркоског и Пауновића изједначио и преокренуо резултат у своју корист, па је меч завршен резултатом 1:2. Тако је Гронет прузео лидерску позицију на табели и тренутно је једини тим без пораза. Међутим, ова победа их не сме заварати јер ће у наредним утакмицама играти против екипа Нил Транса, Еурозвезда и С времена на време, па се лако може догодити да напусте примарну позицију на табели.

Други, пударачки дерби, одиграле су врло добро пласиране екипе С времена на време и Нил Транс. Нил Транс је повео утакмицу са 0:1, али је екипа С времена на време овај резултат преокренула и одржавала вођство до коначних 4:3. Нил Транс је, након преокрета, покушавао да великим притиском на противнички гол и одласком голмана у напад изједначи резултат, али су играчи С времена на време одлично одолевали, нарочито голман Маторчевић са доста одбрана. Сваки пут када дођу до лопте, С времена на време су покушавали да искористе одсуство голмана на противничком голу и, након више покушаја, успели да постигну гол са више од пола терена. Недељковић је постигао три и Ранковић један гол за екипу С врмена на време, док су за противничку екипу стрелци били Радојичић са два и Јанковић са једним поготком.

У четвртој утакмици, Јокса Тим је испустио прилику да дође до првих бодова. Иако су головима Станојевића два пута успели да изједначе резултат (1:1, 2:2), није им пошло за руком да поведу, па су Романтичари на крају славили резултатом 5:2. Голове за Романтичаре постигли су Марковић, Радаковић, Пантић, и Радојичићи.

У последњој утакмици шестог кола, уследио је камендолски дерби. К-Тим је головима Николића и Крстића поразио К-Зон резултатом 3:1. Једини стрелац за К-Зон био је Симић. Ова утакмица, иако је К-Тиму донела 3 бода, није утицала на стање на табели, па је К-Тим остао седмопласирани, док је К-Зон и даље на деветом месту.

7. коло

19:15 ПЕКАРА АС – РОМАНТИЧАРИ

20:00 ЈОКСА ТИМ – К-ТИМ

20:45 К-ЗОН – ЛЕСТЕР

21:30 НИЛ ТРАНС – ГРОНЕТ

22:15 ЕУРОЗВЕЗДЕ – С ВРЕМЕНА НА ВРЕМE

Напомена:

Због временских прилика, 7. коло је одложено до даљег. О одржавању овог кола, екипе, гледаоци и читаоци биће обавештени у догледно време!

 

Д. Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар