Почетна » ВЕЧЕРАС ФИНАЛЕ Полуфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

ВЕЧЕРАС ФИНАЛЕ Полуфинално вече Малог ноћног турнира Умчари 2016

од admin
0 коментар

На велико разочарање бројне умчарачке публике која их је целу утакмицу бодрила, Романтичари, нису успели да се изборе за пролаз у финале.

Романтичари су утакмицу повели са 1:0, али је недуго затим Пекара АС успела да резултат изједначи и прво полувреме заврши са два гола предности (2:4). У другом полувремену, Романтичари су успели да дају још један гол и смање предност противника.

Последњи гол на утакмици постигли су Бегаљичани из пенала, који је досуђен након што су Романтичари направили шести прекршај. Утакмица је завршена резултатом 3:5 у корист Пекаре АС која се на тај начин пласирала у финале турнира. Стрелци за Романтичаре били су Пантић са једним и Радаковић са два поготка, док су за Пекару АС стрелци били Ребрања и Стевановић М. са по једним и Стевановић С. са три поготка.

Коначан резултат: 20:30 РОМАНТИЧАРИ – ПЕКАРА АС 3:5

Други полуфинални меч одиграли су Нил Транс и К-Тим. Иако је Рашић (Нил Транс) два пута успео да изједначи резултат (1:1, 2:2), К-Тим је упорно водио и утакмицу завршио победом од 2:3.

Како су их у другом полувремену играчи К-Тима седам пута фаулирали, играчи Нил Транса су испустили две прилике да изнуђеним пеналима преокрену резултат у своју корист и нађу се у финалу. Голове за К-Тим дали су Михајловић и Кузмановић. У борби за треће место, фаворити су Романтичари.

Не само што су лидерском позицијом били боље рангирани на табели од Нил Транса који је био шести, већ су их у осмом колу победили резултатом од 3:2 и имали 9 бодова више у односу на њих.

Коначан резултат: 21:30 НИЛ ТРАНС – К-ТИМ 2:3

У финалу ће играти Пекара АС против К-Тима. Ове две екипе су се већ сусреле у осмом колу и том приликом је К-Тим поразио Пекару АС резултатом 3:1. Међутим, Пекара АС је током девет одиграних кола имала више победа (5) од К-Тима (3) и била боље рангирана, па је исход финала крајње неизвестан. У међувремену, након утакмице за треће место, одржаће се мини турнир у женском рукомету за девојчице 2005. годиште и млађе.

Девојчице из ОРК Умчари биће домаћини рукометашицама РК Космај из Раље и РК Ударник из Лозовика.

Програм финалне вечери Малог ноћног турнира Умчари 2016

20:15 Романтичари – Нил Транс (Утакмица за треће место)

21:00 Мини турнир у женском рукомету за девојчице 2005. годиште и млађе

22:00 Пекара АС – К-Тим (Утакмица за прво место) . Додела награда

 

Душан Јанковић

Можда ти се свиди

Оставите коментар