Почетна » Због присуства новинара одложен састанак Спортског савеза у Гроцкој?

Због присуства новинара одложен састанак Спортског савеза у Гроцкој?

од admin
0 коментар
d1szi
Због тога је данас требао бити одржан састанак клубова са челницима Спортског савеза. Међутим, исти је одложен, како незванично сазнајемо, због присуства новинара.
Наиме, секретар ССОГ-а, Живка Комленац заказала је састанак са клубовима са територије општине за понедељак 26. април, како би се разрешили новонастали проблеми.
d1szi
Део спортских клубова се појавио за данашњи састанак, међутим исти је био одложен усменим путем од стране Милана Марковића, Члана већа ГО Гроцка задуженог за спорт, без икаквог образложења.
Жиг инфо је дошао до сазнања, да је присуство новинара заправо одложило данашњи састанак.
Ипак, до састанка појединих клубова је касније дошло, где је направљен начелни договор о смени садашњег председника Спортског савеза у Гроцкој и комплетног руководства и то од стране оних клубова које су истима дали претходно глас.
Подсетимо се, да је било свега и свачега коруптивног  најбоље је осликавао 20. јануар 2021. године када је  у свечаној сали СО Гроцка одржан радни састанак између руководства Спортског савеза Србије,  тачније Драгана Шешума Спортског директора и Милоша Марковића Саветникa за маркетинг и менаџмент, Спортског савеза општине Гроцка и спортских клубова и удружења са територије општине.
 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић
 

Можда ти се свиди

Оставите коментар