Почетна » Марина Маљковић саопштила списак за Олимпијске игре у Паризу

Марина Маљковић саопштила списак за Олимпијске игре у Паризу

од Други Пишу
0 коментар

Селекторка Србије Марина Маљковић одабрала је 12 играчица које ће нашу земљу представљати на Олимпијским играма у Француској.

У среду су пут Лила кренуле: Ивана Раца, Саша Чађо, Невена Јовановић, Ивон Андерсон, Драгана Станковић, Јована Ногић, Маша Јанковић, Александра Катанић, Ангела Дугалић, Тина Крајишник, Мина Ђорђевић и Надија Смаилбеговић.

У Лилу ће се одржати такмичење по групама, док су елиминационе рунде у Паризу.

Наше најбоље кошаркашице ће играти прву утакмицу у А групи 28. јула против Порторика од 21.00 сат, другу 31. јула против Кине у 13.30, а трећу 3. августа против Шпаније од 13.30 сати.

Марина Маљковић се на конференцији за медије присетила Олимпијских игара у Рију 2016. године.

„У Рију је било другачије, ко год је у нашој ситуацији, изгубили смо прве три утакмице, па смо добили Сенегал и Кину. Могли смо да се искупимо, ово је сада доста суровије, немаш права на грешку. Долазиш на Игре, неискуство, а мораш да победиш. Искрена да будем, велика је била олакшица, причали смо након те бронзе, кад смо се скупили и били уза зид, онда смо победиле. Оне су тада на то имале право, то је важна ставка, сада тога нема. То навикавање на олимпијско село, сви су нас тада отписали, нису хтели да се јаве нама, био их је блам, ко су ове, после је био шок што смо победили неке велике мечеве“, рекла је Марина.

Foto: KSS

Оливер Мијушковић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар