Почетна » Немања Видић званично кандидат за председника ФСС

Немања Видић званично кандидат за председника ФСС

од Други Пишу
0 коментар

Прослављени српски фудбалер Немања Видић званично поднео кандидатуру за место председника ФСС.

„Поштовани представници медија, желим да овом приликом обавестим јавност Србије, пре свега фудбалску, да сам након сазнања да су расписани избори за председника Фудбалског савеза Србије донео одлуку да желим да се на истима и кандидујем, с обзиром на то да сам испунио услов да будем члан Скупштине и имам подршку пет делегата, који надам се неће подлећи притиску са којим се сусрећу”, навео је Видић у саопштењу достављеном медијима.

Својим иступом желим да спречим било какве даље приче и јасно изложим своје планове, навео је некадашњи капитен Звезде и Манчестер Јунајтеда.

„Кандидатуром ћу омогућити фудбалским посланицима да се о њој  изјасне. Верујем  у исправност својих циљева, а они су јасни, искључиво патриотски. Желим да уједињујем, а не да разједињујем. Верујем , јер мислим да мојој Србији могу да понудим вредности које су ме красиле као фудбалера. Верујем и  знам да у фудбалској Србији има сличних људи и да заједно можемо понудити решења. Надам се да ћу успети”, поручио је Видић, пренео је Танјуг.

Избори за председника Фудбалског савеза Србије заказани су за 14. март, када ће бити одржана Ванредна седница Скупштине ФСС.

За сада је, поред Видића, једини кандидат за место председника некадашњи министар пољопривреде Бранислав Недимовић.

Foto: (EPA/ALBA VIGARAY)

Политика

Можда ти се свиди

Оставите коментар