Почетна » НЕПРИМЕРЕНО Кузмановић о песми “делија”: Пулен се сигурно пита шта ли ови певају

НЕПРИМЕРЕНО Кузмановић о песми “делија”: Пулен се сигурно пита шта ли ови певају

од admin
0 коментар

Владимир Кузмановић, директор репрезентативних кошаркашких селекција Србије, покварио је спектакуларну победу Црвене звезде над Цедевитом (94:74) у Евролиги непримереним коментаром на адресу Џејкоба Пулена, кошаркаша клуба из Загреба.

Наиме, менаџер, ТВ коментатор и директор репрезентације на 1.39 секунди пре краја код резултата 88:72 за црвено-беле, када су “делије” певале прерађену песму “Нових Фосила” – “За добра стара времена”, у којој вређају играче Цедевите, Кузмановић је у микрофон једног од ТВ спортских канала узвикнуо: “Пулен се сигурно пита шта ли ови певају. Каква је ово песма… ”.

(Спорна ситуација налази се на 11:50 снимка)

Заиста непримерено за једног спортског радника, бившег кошаркаша, потенцијалног репрезентативца, који и као ТВ коментатор недорасло представља Кошаркашки савез Србије. Није јасно само да ли овим речима подржава или осуђује песму навијача српског и регионалног шампиона.

Иначе, још је у памћењу утакмица другог кола Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Фенербахчеа када је Кузмановић у хавајској кошуљи, неприлагођеној очима милионских ТВ маса коментарисао пораз црвено-белих на том сусрету. Од тада је поправио стил облачења, а сада је на реду да поправи вокабулар недостојан функционера Савеза.

Б. О.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар