Почетна » Нова срамота у Хумској: ФК Партизан сада уништава имовину и угрожава друге клубове

Нова срамота у Хумској: ФК Партизан сада уништава имовину и угрожава друге клубове

од Други Пишу
1 коментар

Има ли краја проблемима у ФК Партизан? Има ли краја наношења штете остатку ЈСД?

Фудбалски клуб Партизан је добио донацију Фудбалског савеза Србије како би средио траву на стадиону, али чак ни то није урађено на прави начин.

Није добио потребну техничку документацију, а огромним машинама од по неколико тона су уништили тартан. Две или три стазе за трчање су сада уништене, па су тако направили огроман проблем атлетском клубу.

Не само да је несавесно вођење клуба довело до тога да управа ФК Партизан одбија да плати рачуне за струју, воду и комуналне услуге сада уништава имовину ЈСД Партизан.

Ово срамно поступање сада штети и црно-белој породици јер су атлетичари сада у проблемима за припреме, али и за одржавање такмичења. Како изгледа ово што су урадили можете видети на фотографијама пред вама.

Foto: Nova.rs

Миодраг Димитријевић   Нова

 

 

Можда ти се свиди

1 коментар

Marko август 2, 2023 - 04:45

Sta su bre oni uradili?? Unistili su atletsku stazu i asfaltirali narandzasti deo da se vise ne moze normalno koristiti?
Na sta oni uopste trose pare, koliko sam ja odavno cuo.. u Partizanu umesto da navijaci kupuju karte za sezone i finansiraju i doniraju svoj klub, klub placa grupe navijaca?.. Kupi kartu pa budi navijac.

Понови

Оставите коментар