Почетна » Новак открио од кога добија најкреативније поклоне

Новак открио од кога добија најкреативније поклоне

од Други Пишу
0 коментар

Цени труд навијача.

Новак и навијачи имају специфичну интеракцију. Иако га на многим местима не воле, јер се не уклапа у неке замишљене стандарде, армија обожавалаца коју има је изузетно велика и верна.

Новак је током каријере од својих обожавалаца добио велики број разних поклона, и на сваком им је неизмерно захвалан.

Чак и на турнирима публика у том смислу “не мирује”, па се бележе разни занимљиви моменти које Новака чине посебно срећним. Због тога смо га питали да ли можда памти неке посебне поклоне, и шта је његов утисак из тог односа са његовим пратиоцима?

“Веома сам захвалан и поносан због тога што ме велики број људи из целог света прати и подржава – и као израз тога шаље поклоне. Сваки поклон је диван на свој начин, био он купљен или посебно прављен, јер одражава посвећеност и пажњу, што је дирљиво. Ипак, оно што је свакако посебно је када видите да је неко посветио време томе да сам направи нешто инспирисан односом према вама, да осмисли тај поклон, да он буде маштовит. То има заиста посебно значење које се везује за вас, за вашу породицу, па и за моју децу – која често добијају такве поклоне”, преноси нам Новак.

Открио нам је и који покони су му најдражи.

“Најоригиналнији и најкреативнији поклони су најчешће из Кине. Тамо нисам био од 2019. и надам се и радујем повратку тамо, и драго ми је да видим велки број навијача-чланова моје групе “НолеФам” у Мелбурну ове године. Тешко је издвојити неки посебан поклон, сетити се свих њих. На пример, добио сам ручно прављену скулптуру змаја од жада, а уз то сам добио и мали филм о томе како ју је тај човек правио. Такве ствари су феноменалне. Јапанцима и Кинезима је веома стало да уложе неки напор, енергију и време да покажу поштовање И љубав према теби – што заиста ствара посебно осећање”, истиче Новак.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Душан Марковић    Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар