Почетна » КЈОКУШИНКАИ ТИГРОВИ ИЗ ГРОЦКЕ НА МОНТАНА КУПУ 2017.

КЈОКУШИНКАИ ТИГРОВИ ИЗ ГРОЦКЕ НА МОНТАНА КУПУ 2017.

од admin
0 коментар

КЈОКУШИНКАИ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ је 09.04.2017. у Бугарском граду Монтана, учествовала на ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСВУ БУГАРСКЕ МОНТАНА КУП 2017.. 20 СРПСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА ОСВОЈИЛО 18 МЕДАЉА Као и до сада на турнирима, на ПРВЕНСТВУ БУГАРСКЕ, СРПСКИ ТИМ је показао знање и умеће на татамију.

Поред председника савеза Жарка Петковића Ирца, селектора репрезентације Милана Перића, као и председника Клубова КК Тиграр и КК Црна Мамба, стручни штаб су овог пута појачали и тренери Сања Стојаковић из КК ЦРНА МАМБА и Слободан Ђорђевић из КК ТИГАР.

Чланови Кјокушинкаи Клуба ТИГАР су дали 7 такмичара за репрезентацију Србије и у потпуности оправдали поверње селектора. У Јуниорској категорији Јелена Јовановић је освојила ЗЛАТО, а Анђела Лалић СРЕБРО. Изузетну пажњу је привуксо SUPER FIGHT меч између наше ТИГРИЦЕ Миле Михајловић и бугарске младе наде Раје Станчеве.

Њих две су „стари знанци“ па је Шихан Емил Костов, приликом сусрета на БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ у Букурешту, „изазвао“ Милу и наш тим на реванш.

МИЛА ЈЕ ОДГОВОРИЛА НА ИЗАЗОВ И ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРДИЛА КВАЛИТЕТ СРПСКОГ КЈОКУШИНА.

Деца испод 12 година су радила по један меч и као и Мила показали квалитет и доминацију: ЗЛАТО Исидора Душић Ана Мијаиловић СРЕБРО Урош Душић Вук Лалић није радио меч због болести противника, али је у паузи турнира пре финалних борби одрадио КАТА ДЕМОНСТРАЦИЈУ и наравно показо да наши такмичари поред КУМИТЕ одлично владају и КАТА техничком дисциплином. За одлично одрађену демонстрацију Шихан Емил Костов му је доделио посебан трофеј.

Можда ти се свиди

Оставите коментар