Почетна » КЈОКУШИНКАЈИ МАЈСТОРИ Двоје Грочана на Светском првенству

КЈОКУШИНКАЈИ МАЈСТОРИ Двоје Грочана на Светском првенству

од admin
0 коментар

Светска Кјокушин Унија оличена у КWУ (Kyokushin World Union), унија 4 највећих светских Кјокушин федерација, организује током викенда 3-4. Децембра 2016. Године у Варни, Бугарска, Светско Првенство за јуниоре и кадете.

На овај турнир долази сама елита и крем светског Кјокушина, кажу учесници овог догађаја и додају да нема јаче конкуренције од ове, на овом престижном турниру.

-Оно што је за нас посебно битно и интересантно јесте чињеница да ће из Србије на овом светском првенству учествовати двоје Грочана, Бранка Петровић и Стеван Јевтић. Обоје су чланови Кјокушин-кан карате клуба „Вук“ секција „Торнадо“ и ми смо најпоноснији што ће нас ови изузетни млади људи и борци представљати на овој најјачој светској Кјокушин смотри у том узрасту. Посебно су очи упрте у Бранку Петровић која је већ узела треће место овог лета на Светском Првенству, додуше у оквиру Honkyokushin Федерације.

Конкуренција је на КWУ такмичењима немерљиво јача и заиста ће бити потребно много среће поред великог рада и талента који већ имају наши такмичари да се такав успех понови.Нама је свакако потребна подршка шире наше Грочанске заједнице јер наша деца не представљају само себе на овом такмичењу, па ни само свој клуб, већ и општину где живе, Град…

Поносни смо што смо део најјаче светске Кјокушин-кан Федерације и Светске Кјокушин Уније чије је она део. Део смо светске Кјокушин елите и досадашњи резултати потвђују да смо на правом путу. Поштовани смо и успешни у конкуренцији са најјачима, кажи из грочанске секције Торнадо за Жиг Инфо.

Можда ти се свиди

Оставите коментар