Почетна » ПОТПУНА ДОМИНАЦИЈА БИЦИКЛИСТА! Душан Веселиновић из Калуђерице најпријатније изненађење (ФОТО)

ПОТПУНА ДОМИНАЦИЈА БИЦИКЛИСТА! Душан Веселиновић из Калуђерице најпријатније изненађење (ФОТО)

од admin
0 коментар

Трка јуниорских нада бициклизма. Два дана – две претешке и захтевне етапе.

Прва, вожена у Кошутњаку, у дужини од 87км, са чак 21км тешког успона и поприлично опасним спустевима, посебно у делу трке када нас је ухватила и киша.

Срећом, током целе трке је било свега 2-3 такорећи „безболна“ пада. Друга етапа је вожена на стази Националне возачке академије – НАВАК. Ветар и киша су се побринули да поприлично отежавају посао овим момцима. У оба дана, као и у генералном пласману, потпуна доминација домаћих возача! Најпријатнија изненађења су били Душан Веселиновић из Калуђерице и Ђорђе Ђурић који су све присутне врло пријатно изненадили победама првог, односно другог дана.

На коначном постољу, прво место је освојио Веселиновић, друго Вељко Стојнић који су возили у дресу Партизана из Београда а треће место је припало Мађарском возачу.

Ова трка је, између осталог, показала како спортисте не деле границе, националности и слично. Доказ томе су неколико ситуација на стази где возачи једне екипе (у овом случају- Партизана) помажу током вожње возачу друге екипе који је имао мањи квар на бициклу (Екипа Хрватске репрезентације) а који су им и те како били конкуренција на трци. Оваквих и сличних ситуација је било још неколико.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар